Nyttiga chokladbollar recept

I brist på saker att göra i förrgår så bestämde jag mig för att baka mina nyttiga chokladbollar men då jag var lite sugen på att experimentera så testade jag även att ha i lite nejlika, kanel och kardemumma och WOW vad gott det blev! Ni måste testa detta, ha främst i nejlika och kardemumma. Kanelen tog jag så lite av att jag inte tror att den gjorde någon direkt märkbar skillnad. Bjöd även min faster och mina små kusiner på bollarna och Mollie 5 år, sa glatt: Gud jag älskar dom här! Och det är väl ändå bra betyg 😉

Vanliga receptet är:

♥ 7-8 dadlar
♥ 2 dl havegryn
♥ 1,5 msk kakao
♥ 0,75 dl kokosolja
♥ 2 msk kaffe (eller vatten)
♥ 1 nypa havssalt
♥ valfri garnering

(jag älskar att toppa med bipollen, gojibär och kakao nibs)

Men denna gången adderade jag i nejlika, kardemumma och lite kanel på måfå. Så testa det och ni kommer ÄLSKA det!!!! Det blev mer juligt och lite mer kryddigt, så himla smaskigt. Dessa nyttiga chokladbollar är verkligen livet å när ni väl börjat med dessa kommer ni aldrig någonsin gå tillbaka till att göra vanliga. Jag lovar er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna