Inlägg innehåller adlinks

Lever för den här jackan!

Och idag hade jag på mig den igen just för att I CAN’T GET ENOUGH. Har gjort en liten roadtrip till söder idag tillsammans med Herman. Bjöd honom på lunch som ett litet tack för allt han gör för mig. Alltså ärligt talat, vad hade jag gjort utan Herman? Han ställer alltid upp och hjälper till så att bjussa på lunch var verkligen det minste jag kunde göra. Fina Herman <3

Paljettdojorna hittar ni här (klick!) – Perfekta nu till nyår men lite sent att beställa nu kanske hehe. Ja ja, man kan ha dem fler gånger. Jag kommer använda dem flitigt när våren närmar sig och när jag åker utomlands. De är så fina så.

Solisarna för alla er som hela tiden undrar är tyvärr köpte på en sunken liten matbutik på Ibiza i somras så de går ej att få tag på någonstans… Ledsen men så är det. Borde göra en solglasögon kollektion, vilka hade velat se det? Hehe

Nu ska jag göra mig lite te och sen ska jag kura upp mig i soffan och spendera hela kvällen hemma och bara mysa. Tränade imorse och har sedan dess sprungit ärenden på stan idag så är helt slut. Så ska bli mysigt med en film och en gosig filt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna