Håller på och packar de sista inför Kapstaden imorgon!!!

Men först vill jag bara prata lite om livet och om vardagen och om hur fantastiskt jag tycker att livet känns just nu. Min lägenhet, min hälsa, mina vänskapsrelationer, min inställning, min motivation, mitt jobb, ja allt. Allt känns så himla bra just nu.

Att trivas i sin vardag tror jag är A och O för att livet ska kännas härligt eftersom att vår vardag utgör en stor, om inte största delen av vårt liv. Jag har aldrig förstått mig på människor som lever i ett hamsterhjul och bara lever för helgerna. Det är så dumt, eftersom att livet, och vardagen händer HÄR och NU. Nu menar jag givetvis inte att var dag ska vara en explosion av upplevelser för oj vad utmattade vi skulle bli då, utan det jag pratar om att göra det där illla extra.

Hur man trivs med sin vardag tror jag har allt att göra med ens inställning och vad man väljer att göra med det som erbjuds en. Och för mig är det viktigt med variation. Jag älskar att ingen dag är den andra lik och att jag inte vet hur det ser ut mer än 1-3 veckor framåt. Sen så älskar jag också kontrasterna i min vardag. Hur jag ena veckan bara kan gå runt osminkad och jobba hemifrån och andra bara springa runt uppiffad från top till tå på stan och gå på diverse möten och events och träffa en massa människor.

Men det är inte bara det här som gör att jag upplever min vardag som så härlig och det är inte bara tack vare mitt jobb som jag trivs och mår så bra utan det är de där små sakerna som faktiskt gör skillnad. Eller ja, det är väl egentligen min inställning som gör att jag ser och uppskattar de små sakerna som gör skillnad.

Vad är då alla dessa små saker som gör skillnad i min vardag? Det kan verkligen vara vad som helst. Men några av sakerna är väl att jag prioriterar att träna och äta hälsosamt, ha det fint och städat hemma, träffa mina vänner ofta (även om det ibland kanske bara blir för 15 minuter), att lägga ner lite extra tid på att göra mig fin så jag känner mig fin, och det viktigaste av allt tror jag – att jag varje dag ser till att jag har tid för att äta en lång och mysig frukost i lugn och ro för mig själv. Det faktumet att jag faktiskt gör detta varje dag tror jag har jättemycket och göra med att jag trivs så bra i min vardag, inte bara för att det är en härlig liten grej jag gör för mig själv. Utan också för att jag får en så himla bra start på dagen när jag gör detta.

Gillar du din vardag? Isf, vad är det du gillar och uppskattar? Om inte, vad skulle du vilja ändra på och hur skulle du kunna göra det? Handlar det om din inställning eller om något annat?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna