Inlägg i samarbete med mat.se

God morgon gänget!

Jag håller på och städar undan de sista i lägenheten inför Sydafrika då det bästa jag vet är att komma hem till en ren och fin lägenhet när man är trött och seg efter en lång flygresa. En annan grej jag gjorde här precis innan helgen var att testa tjänsten då jag behövde storhandla och tänkte att det är mysigt att komma hem till ett välfyllt kylskåp och skafferi så man slipper handla det första man gör efter resan också. Och vet ni vad? Det har aldrig varit roligare att handla mat!

Så skönt att slippa ALLA DESSA KASSAR! Och jag blev förvånad över hur enkelt, smidigt och roligt. Ja, kul, för en gångs skull kändes det faktiskt kul att handla mat när man satt och la i vad man ville ha i varukorgen.

Blev även väldigt imponerad av sortimentet, för på mat.se kan du handla exakt allt som finns i de fysiska matbutikerna så som ekologiska varor, toalettartiklar, frysvaror etc. Finns till och med kampanjvaror och priskampanjer på sajten.

Hemkörningen gick också supersmidigt då man faktiskt kan följa chauffören i realtid och ingen blev gladare än jag när han var punktlig också för det tycker jag sällan hemkörningar är nu förtiden. Du kan till och med få leverans samma dag om du beställer innan kl 13.

Om ni också vill testa detta och spara tid och energi på att handla mat så har jag fixat rabattkoden ”FRIBERG” till er som ger er 200kr rabatt om ni handlar för 500kr. Hur bra grej? Då är det ju faktiskt riktigt värt att testa åtminstone!! för att komma till mat.se och för att beställa hem dina matvaror direkt.

Nu ska jag äta semmelwraps ifrån Tösses med mamma och pappa, pappa fyller nämligen år idag. Ska försöka hinna få upp ett ”min helg i bilder” senare under dagen så att ni kan få ta del av vad mer jag har gjort i helgen. Kram på er så länge!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna