Inlägg innehåller adlinks

Hej finisar!

Jag sitter på Arlanda och väntar på att gå på flyget till Sydafrika. Har klätt mig i min egen design resan i ära och har typ endast med mig kollektionskläder också så allt ni kommer se mig bära på den här Sydafrika resan kommer princip vara ifrån kommande kollektionen. Spännande va?

Det setet jag har på mig finns däremot redan ute till försäljning eftersom att det är ifrån förra kollektionen men kom ut lite senare än allt de andra, ni hittar det här (klick!). Jag bär 36 i jackan och 38 i byxorna. Det är skitsnyggt, jätteskönt och ser riktigt travel luxury ut. Jag vill föralltid resa i detta!

Byxorna är även skitsnygga att matcha till annat, har sett flera Instagrammare som endast köpt byxorna och sedan stylat dem hur snyggt som helst. Det är ju lite jogging pants över dem så fett snyggt till magtoppar vilket jag även har under om ni inte riktigt ser det.

Skorna köpte jag i USA, det är Nike Hurricanes, resväskan finns här (klick!) och den ur balla ryggsäcken i sammet hittar ni här (klick!). Dör för just ryggsäcken eller ja egentligen ryggsäckar överlag hur nice är det inte att ha det när man reser? Kan ej fatta att jag inte haft det tidigare. Kommer härmed bli en ryggsäckstjej, fett bekvämt.

Ja, men au revoir då eller hur säger man?

Vi ses i Kapstaden!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna