Hej gullisar!

Igår så hade jag och Olivia en så himla mysig och lugn dag med tanke på dagen innan när vi stressade runt som två yra hönor och plåtade kollektionen. Så det var precis vad vi behövde! Här ovan har jag på mig en baddräkt och beach tunika ifrån swim, det är samma tunika som kommer i blått blommigt mönster fast i helt svart. Riktigt elegant och stilrent. Ni kan även skymta ett par beach-tofflor som jag har designat för swim som är SÅ HIMLA FINA.

Solglasögonen är tyvärr gamla, likaså örhängena och hatten…

Vi strosade runt lite i Waterfront och så åt vi lunch på ett mysigt lite lyxigare ställe precis vid hamnen. När jag säger att det var dyrare var det inte i närheten av svenska priser givetvis.

Vi åt helt fantastisk sushi! Alltså wow all mat vi har ätit här har varit fantastisk. ALLT verkligen. Och speciellt sushin vi har ätit, men fisk och skaldjur är ju lite utav Sydafrikas specialité.

Nu är dessa bilderna lite suddiga på mig eftersom fokusen är på maten men även denna blå, helt fantastiska baddräkten är ifrån min swim kollektion. Färgen är helt otroligt fin, är så nöjd med den. Baddräkten i sig är också en riktig 10 poängare, perfekt låg i ryggen, en rouched rumpa och lite side boobs. Kan det bli bättre?

Vi satt verkligen i flera timmar och drack bubbel och pratade nonstop, är det inte härligt att man trots att man känner en person utan och innan kan sitta och babbla på hur länge som helst. Vi hade jättemysiga konversationer om våra brister, vad vi vill jobba på det här året, hur vår inbjudningslista till våra bröllop skulle se ut om vi skulle gifta oss nästa år osv.

När vi skulle betala så sa Olivia att hon gärna ville bjuda mig på lunchen då hon ville tacka för att hon fick följa med på den här resan vilket gjorde mig så genuint glad. Jag är verkligen inte den som förväntar mig att mina vänner ska ge tillbaka till mig på något sätt, så när eller om de väl gör det gör det mig verkligen jätte jätteglad. Jag är en väldigt givmild person som älskar att ge och jag ger mina vänner väldigt mycket. Men det kanske ni redan har märkt? Haha

Vi åkte även båt igår, vilket var mysigt. Jag älskar ju att åka båt. Speciellt utomlands när det är varma vindar och ibland för varmt att bara ligga vid poolen. Det var bara jag och Olivia och en pappa med hans lilla son på båten så bara det var ju också hur nice som helst.

Här är en lite bättre bild på baddräkten förresten, den är så himla fin verkligen! Det kommer komma fler swim modeller i just denna färgen också. Ni kommer ÄLSKA dem.

Waterfront från vattnet!

Vi såg hur många delfiner som helst, alltså HUR MÅNGA SOM HELST på båtturen och ni skulle sett både Olivia och den lilla killen. De blev helt i extas då ingen av dem hade sett delfiner in real life and real nature förut. Det gjorde mig också genuint glad att se. Jag fick till och med tårar i ögongen över lyckan man såg i den lilla killens ögon när han såg delfinerna. Väldigt fint moment to be honest.

När vi kom tillbaka till huset vi bor i så bytte vi om och promenerade ner till Bo Kaap. Området med alla färgglada husen för att ta lite content till mina sociala medier (Instagram typ). Vi var lite nervösa över att promenera på egen hand men så länge man är street smart och inte går ut och går när det är mörkt ute så är det inga problem.

Här ser ni baddräkten i de blåa print mönstret tillsammans med mina jeans med slitningar ner till som släpps i februari. Tyckte det blev en snygga kombo. Baddräkt + jeans är ju faktiskt riktigt snyggt. Mina svarta baddräkter kommer bli riktigt snygga på detta sättet också. Även denna här ovan kommer ju faktiskt i svart.

Sen åt vi middag och drack vin på ett jättemysigt litet ställe nära Kloof Street. Avslutade sedan kvällen på YOURS TRULY tillsammans med Jonathan (killen som filmade min kampanj), åker ni till Capetown måste ni gå dit. Så mycket snygga killar!!! Det är typ som ett förfest ställe så där dricker man typ bärs, cider, drinkar eller vin och bara hänger och pratar med alla.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna