Berättar om mina top 3 bästa tips att se och göra i Kapstaden, bästa drinkstället att hänga på för att spotta snygga killar, vilket airbnb vi bodde på och är Sydafrika nya Australien? I’ll tell you everything!

Jag måste åka tillbaka hit snarast, typ hyra ett hus med ett gäng tjejer och bara hänga runt och fota grymt content på alla dessa otroliga platser som finns här. Samt lära känna lite locals och få de bästa och hemliga tipsen! Alternativt att jag försöker övertala mamma och pappa att åka hit (de är skeptiska pga kriminaliteten här nere). De skulle verkligen älska Sydafrika med tanke på den fantastiska naturen, värmen, människorna, vingårdarna och vinet, all god mat, hur billigt allt är samt allt de äventyrliga man kan hitta på.

Mina top 3 bästa saker att göra i Kapstaden är: Sunrise eller Sunset uppe på berget Lions head, vinprovning på en av alla de fantastiska vingårdarna som finns här och Chapman’s Peak Road.

Eftermiddagspromenad i området där vi bor. Mysigt tänker ni. Läskigt tyckte vi. Folk har ju skrämt upp oss alldeles för mycket innan den här resan med hur försiktiga vi måste va etc så, när vi såg någon som vi tyckte såg lite skum ut blev vi båda superstressade och gick omvägar hahah. Sååååå töntigt jag vet, men ärligt talat så måste man hålla huvudet på skaft och va lite extra street smart här.

Sydafrika påminner mig så mycket om Australien alltså, fast mycket mycket billigare. Så ska man backpacka och är sugen på Australien men känner att det känns så himla gjort, åk hit!!!! Finns så mycket att se och upptäcka här plus att det är hälften så billigt som Aussie.

Den mysiga vingården vi var på.

Solnedgång från en hemlig utsiktsplats, inte ens jag vet vad den heter. Får fråga Stefan för vill åka tillbaka dit någon gång. Fasen vad mycket det gör att upptäcka ett land/ ställe för första gången med någon som varit där tidigare/ känner till allt. Man kan hamna så jäkla fel annars.

Sista dagen åt vi lunch på ett väldigt Insta friendly litet hak, själva stället i sig var så himla charmigt och man blev väldigt glad av alla färgerna och själva inredningen osv. Men maten var absolut ingenting speciellt. Det var snarare lite smaklöst om jag får säga det själv. Det hette Taqueria iaf om ni skulle vilja besöka det ändå för att ta lite snygga bilder. Deras färska juicer var smarriga!

Middag och drinkar på Tiger’s Milk, väldigt nice att käka en senare middag och sitta kvar och dricka drinkar på det här stället. Vi var där vår sista kväll och det var så mycket nice människor där. Älskade det. Skulle säga att det är bättre och roligare än YOURS TRULY, det är liksom mer relaxed, YOURS TRULY är liksom dunder förfest och det här är mer ett riktigt högljutt drinkställe.

På Safarin vi var på!

Vinprovningen och den lilla snacksbrickan vi beställde in som var to die for, marmeladen, frukten, osten, salamin och de nybakade brödet. JAAAAA ALLT var hur gott som helst! Och I can’t get over hur billigt allt är här. Blir lika chockad varje gång jag får se notan efter ett restaurangbesök. Men jag ska inte påstå att jag gjort av med mindre pengar för det, snarare mer för nu unnar vi oss allting haha ”äsch vi beställer in de där med, kostar ju inget” och så orkar vi ej äta upp haha.

Båttur i Waterfront.

Lite utav min kollektions overview, hur många plagg vi beställt i varje färg etc. Glöm inte bort att det är limited edition numera, med andra ord, var snabb på lanseringsdagen med att beställa/ köpa det DU vill ha.

Sista dagen tog vi lite polaroid bilder, de blev så jäkla snygga. Typiskt att vi glömde bort att vi hade en polariod kamera med oss och inte kom på det förrän sista dagen haha. Men det blev ju rätt bra ändå!  Älskar Olivias rumpbild. Riktigt snygg!!!

P.S. Skorna/ sandalerna ni ser på bild är min design! Coming in march!!!!

Och en avslutande liten bild på mig i min en av mina baddräkts styles ifrån Hannalicious swim. Så jäkla snyggt att köra jeansjacka till denna blå färgen. Den kommer även i svart och vinrött och eventuellt terracotta om jag inte minns fel. Ni kommer dö för stylen, rumpdelen är helt AMAZZZZZING!

Som sista grej måste jag även bara berätta för er vart vi bodde eftersom att många av er har undrat. Vi hyrde som sagt ett airbnb house men det var nästan som ett litet guesthouse, de hade typ 6 rum eller liknande så bodde även andra gäster i huset. Men det var bara mysigt. Värden var helt otroligt chill och gullig också, älskade honom. Frukost serverat varje morgon och städning varje dag, det var som att bo på ett litet, väldigt litet bouqtiue hotel och kan verkligen varmt rekommendera detta för det låg super centralt också. Här (klick!) hittar ni till stället, finns även på airbnb men det där är deras sajt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna