Jag måste bara berätta om gårdagens middag. Igår efter att jag kom hem ifrån flygplatsen och packade upp mina väskor så blev jag nämligen upphämtad av Alex som ni ser på bilden ovan och så åkte vi ut till Lojsan och Burre för en mysig söndagsmiddag. Alex jobbar som kock på Sturehof så vi blev vääääääldigt bortskämda.

Två av mina absoluta favoritmänniskor!

Dani och jag satt väldigt intresserade och såg på medan maten tillagades så att vi kunde lära oss några husmorsknep. En grej jag lärde mig att ha salladen i vatten en stund innan man äter den för att sedan hälla av vattnet innan servering. Varför? Den blir krispigare. Och vem älskar inte krispig sallad?

Till förrätt serverades rårakor och jag DOG. Typ aldrig ätit det innan men fullkomligt älskade det. De var så himla gott. Husmanskost är fasiken det bästa. Eller nä vad säger jag, att få hemlagad mat serverat av ett proffs tar nog priset. Vilken middag!

Till varmrätt gjorde han sin specialité, hamburgare. De var saftiga, brödet var krispigt på ytan, pommesen friterade han i en kastrull på spisen och tryffelmayon var amazeballs. Länge sen jag åt en så god middag. 5 av 5! Nu har vi verkligen tagit söndagsmiddagen till en ny nivå. Ribban är hög nu!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna