God morgon!

Har redan hunnit med ett boxningspass, frukost, dusch och 1,5 timmars jobb. Nu tänkte jag ta mig en kopp te och sedan ska jag sätta mig med lite kvitton inför bokföringen. Det är så skönt att jag slipper röra den numera, men vissa grejer så som traktamenten och kvitton måste jag ju fortfarande fixa med. Det brukar gå rätt fort däremot.

Resten av dagen ska jag jobba hemifrån, kanske möta upp Dani och fota en sväng, sen ska jag förbi Kiana för att laga några naglar som gick av i Afrika och så ska jag på ett event med Molly på Sturebadet.

Bilderna tog Herman på oss innan jag åkte till Sydafrika. Våra outfits var så coola tillsammmans. Mina stövlar som jag lever för hittar ni här (klick!). Tishan är ifrån Forever 21 och jackan lånade jag av Lojs.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna