Finisar!

Veckan innan jag åkte till Sydafrika så fixade jag en massa i lägenheten och gjorde mycket annat roligt men då jag tänkte att ni hellre ville läsa om min resa så sparade jag inlägget till ett bättre tillfälle and what is better than now denna grå och blåsiga tisdag. Vi börjar med bilden ovan, knäppte den snabbt innan jag skulle kila iväg på en dejt. När jag går på dejt finns det egentligen bara två saker som spelar någon roll när det kommer till kläderna 1. Känner jag mig bekväm i detta? 2. Då blir jag snygg i detta!

Tränade en hel del med Lojsan också, vi körde både kondition och styrka och nu har vi även hittat ett riktigt bra intervallpass på knappa timmen som är jobbigt men går att ta sig igenom.

Uppvärmning: Speed 12,5 i 2 minuter

Öka på till speed 14,5 i 3 minuter x 6 gånger (vila 60 sek)

Sen speed 15 i 2 minuter x 5 gånger (vila 40 sek)

Till sist speed 18 i 30 sek x 10 gånger (vila 30 sek)

Höll på och fixa och donade i lägenheten hela förra veckan med. Flyttade om lite och köpte nya detaljer m.m. Drinkvagnen står numera i köket och blommorna i den stora vasen är fake. Kommer ifrån Mio.

Sen testade jag ju givetvis alla kläderna inför resan, här ovan ser ni en favorit. Men funderar på om jag ska göra en annan variant på den också. Hur snyggt om den var off shoulder och hade lite längre ärmar som bilden ovan. Hade ni gillat det?

Sprang ett varv runt Djurgården tidigt på morgonen innan solen gått upp vilket är det bästa jag vet. Jag älskar att jag redan klockan 9 oftast både är färdigtränad, färdigduscha och ätit frukost. Då känner jag mig effektiv och då brukar alltid mina dagar bli som allra bäst.

Sen har jag varit på diverse möbelbutiker och kikat runt, men en som föll mig riktigt i smaken var Poshliving som ligger ute på Steninge Slott. Det var så himla mysigt därute. Fick en massa inspiration. Tyckte även att Mio hade en hel del fint, så det är också ett tips.

Blev lite extra kär i den här stora gröna vasen här ovan, hur fin!

Var även på barnkalas för mina två små kusiner som fyllde 5 år. Gud vad snabbt tiden går alltså och vad fort de växer. Varje gång jag ser dem har de blivit så mycket större. Det bjöds varje fall på prinsesstårta, vilket är min favorit.

Och så åt jag lite mysig middag med mamma och pappa, vi beställde hem thai och tände mina nya mörkgrå ljus som jag dör för. Måste köpa fler färgade ljus, det är det absolut snyggaste jag vet just nu. Älskar även vasen som jag fick av Dasha och Antonia i födelsedagspresent som ni kan skymta där bak. Den är ifrån Svenskt Tenn.

Åh, jag behöver verkligen hitta en snygg tavla eller två att ha bakom soffan i vardagsrummet. Så trött på att det ser så jäkla kalt och grått ut. Har ni några tips på fina plexiglas tavlor? Vill verkligen hitta något ASAP. Men känns som att jag bara letar och letar men inte hittar något.

Köpte även lite nya prylar på Mio och diverse inredningsbutiker jag besökte under helgen med mamma och pappa. Krukan och blommorna kommer ifrån Mio, den lilla burken och eucalyptus kvistarna kommer ifrån Jysk.

Tycker kvistarna blev fina i min AYTM vas. Det är så skönt att ha lite fejkblommor i hemmet tycker jag för då slipper man alltid få sån ångest över att det vissnar så förbaskat fort. Och när man reser mycket som jag så är det också mysigt att komma hem till lite levande växter. Sen ÄLSKAR jag ju färska blommor och buketter och köper ofta hem det med men skönt att ha lite blommor som står sig.

Här har jag försökt göra lite fint i köksfönstret och i ett hörn i vardagsrummet men jag skulle verkligen vilja ha hjälp med hur jag ska styla lägenheten och vilka färger jag ska använda mig av. Just nu känns det bara som att jag köper det säkra före det osäkra vilket blir lite färglöst och tråkigt. Behöver hjälp!

Även här ett litet stilleben i mitt serveringsskåp i hallen hehe. Men vet inte om det blev så bra det heller. Tycker verkligen inte att jag är bra på det där med inredning alltså trots att jag försöker och försöker.

På söndagsmorgonen innan mitt flyg gick så gick jag bort till Tösses och köpte semmelwraps åt mig, mamma och pappa. Pappa fyllde nämligen år och dessa semmelwrapsen är en stor favorit hos honom så givetvis skulle han få det på sin födelsedagsfrukost. Jag personligen föredrar wrapsen framför de vanliga semlorna alla dagar i veckan. Tycker de är mycket godare, blir liksom inte för mycket bröd som jag lätt kan tycka att de vanliga semlorna har.

Ja det var väl allt. Men OMG, blev så sugen på en sån här nu!!!! Riktigt farligt att jag bara bor runt hörnet ifrån Tösses (de har förövrigt de bästa semlorna jag smakat så ni vet ni Stockholmsbor vart ni ska köpa era semlor) hehe.

Nu tänkte jag fixa i ordning lite på matbordet och de nya soffbordet för att visa er det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna