Inlägg innehåller adlinks

SO HOW DO YOU LOVE THIS LOOK?

Jag älskar den! Kände mig så ball i den. Ni hittar klänningen här (klick!) och jackan här (klick!) och bilderna har gulliga Amanda hjälpt mig med. Eftersöker ju en fotograf som kan hjälpa mig på daglig basis så tänkte fota med 2-3 stycken vars stil jag gillar för att sedan bestämma mig för en av dem.

Idag har jag tränat med Lojsan på Södermalm med min gamla PT från Västerås. Han ska börja köra lite mer här i Stockholm vilket ska bli så roligt eftersom att jag hat/ älskar hans pass han brukar köra med mig haha. Det var så jäkla jobbigt idag!!! Och vi både var helt döda efteråt. Har vloggat passet så ni kan få se det på min youtube. Skoj va? Resten av dagen ska jag jobba hemifrån och kanske gå på en promenad.

Skorna köpte jag i New York på Steve Madden!

De är också riktigt feta, vit lack liksom. Sköna är de också trots att det ser ut som de obekvämaste dojorna någonsin.

Nu ska jag äta lunch och hoppa in i duschen sen ska jag se över en massa inför kommande klädkollektioner. Spännande och jäkligt kul!!!! Gertrude kommer förbi för att ta med sig lite sampels till Miami också som hon vill fota i. Älskar att mina vänner som är så fkn stylish gillar mina grejer så mycket att de vill ha med dem och fota i när de kan välja och vraka från så mycket annat som finns där ute, men faktiskt genuint gillar min design och väljer det istället <3 Det gör mig otroligt glad! Alltså otroligt otrolig glad. Lojsan sa också imorse att hon ville ha med sig en massa swim till hennes kommande utomlandsresa. Hur roligt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna