Har haft en väldigt lugn men jättemysig helg den här veckan. Vilket var precis vad jag behövde (eller ja egentligen typ alltid behöver eftersom att jag far och flänger mest hela tiden). Men om jag får säga det själv så har jag faktiskt blivit mycket bättre på att tacka nej till saker som jag faktiskt känner att jag inte hinner med/ borde gå på. Så vi är ju på rätt väg. Vilket fall, nu går vi igenom helgen.

Fredagen bjöd på grab and run hos Bikbok. Fick med mig en as snygg jacka hem som ni kommer få se när nedan.

Sen ändrades AW planerna till en myskväll hemma hos mig. Så Lollo B och Moa princip våldgästade mig och kom över med snacka och rödvin och så hade sånt där jättelångt, jätteroligt tjejsnack hela lååååånga kvällen. Älskar tjejerna! Skrattar alltid så mycket att jag får ont i magen när jag hänger med dem.

Anna kom också förbi efter hennes AW med jobbet.

Så mysigt att vi bor så nära varandra.

I lördags vaknade jag upp relativt pigg och fräsch redo för en runda runt Djurgården. Tävlade mot mig själv och försökte springa snabbare än sist, vilket gick över förväntan. Älskar att springa.

När jag kom hem gjorde jag scrambled eggs a la Lojsan. Tre ägg och 1/3 paket feta ost. Ni måste testa! Sen blev det lite avokado smash till, med några skvättar habanero sås.

Sen mötte jag upp Anna för att gå en promenad i stan. Vi gick och satte oss i solen på en parkbänk vid Odenplan och bara pratade om livet som sig bör och som vi alltid gör (haha det rimmade!).

Här ser ni jackan! Ni hittar den här (klick!). Har redan fått så många komplimanger för den!!!

Men det är väl inte mer än förståligt!

När eftermiddagskylan började smyga sig på styrde vi kosan mot Gast (samma ägare som Snickarbacken 7). Det är ett relativt nyöppnat café och jag har varit där en gång tidigare men när jag såg att min tjejkompis Gertrude var där i veckan så kom jag och tänka på det igen så då blev det ett besök där. Det var väldigt roligt för träffade Alice och Bianca där som också hade sett samma bild på Gertrudes Instagram. Vi influencers har verkligen ett stort inflytande!

Vi drack matcha lattes och delade på ett banan/ pecannöt bröd.

Sen gick vi en sväng på stan innan jag var tvungen att börja röra mig hemåt för att packa det sista inför Åre.

Lagom när jag började bli klar så kom Lojsan, Lollo B och Anna och hämtade upp mig för att åka och käka middag ute hos Lojs och Burre. Det var så mysigt! Blev snitzel och hasselbackspotatis. Blev kvar ändå till midnatt innan jag kände att det var dags att röra sig hemåt eftersom att…..

…..Vi idag åkte till Åre för att åka skidor!!!!!! Här är en bild ifrån Arlanda tidigare imorse. Det är jag, Lojsan, Moa och Elin som åker och det ska bli så roligt med några dagar i snön.

Nu ska vi checka in på vårt hotel! Och så här snygga är vi!!!!! Mitt set är ifrån Dope och jackan hittar ni här (klick!). Har redan skrattat hur mycket som helst så tror det här kommer bil en riktigt bra resa.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna