Finisar!!!

Har verkligen haft en magisk dag idag i backen och här kommer en utförlig uppdatering om dagen ifrån min telefon.

Trevligt va? Jamen, då kör vi!

Jag älskar att jag kan kombinera jobb med vänskap. Att jag liksom jobbar med människor som jag också är nära vänner med. Hur härligt är inte det? Sen kan det givetvis också bli lite påfrestande ibland och ganska så platt då vi gör samma sak och det blir väldigt mycket av samma sak om man umgås intensivt. Men tycker ändå vi alla är ganska bra på att balansera det där också.

Älskar den här bilden Moa lite spontant knäppte av på mig och Lojs. Gud, jag undrar hur många gånger jag har skrivit Lojsan eller Lojs i min blogg det senaste halvåret. Vi umgås fan hela tiden haha. Men som jag skrev ovan så blir det ju lätt så när vi både jobbar och tränar tillsammans.

Gulliga gänget i liften! 

Skrattade med Moa som vanligt…

Önskar att det här var ett par skidbyxor, hur snyggt hade det varit? Tog denna bilden inne på hotellets toalett imorse medan Moa mådde mindre bra inne på toaletten där till vänster. Haha sann vän.

Utanför Eldorado tältet!

Gud vad många bilder jag har ifrån idag!!!

Men det är ju så fint med snön <3

Efter skidåkningen åkte vi hem, jobbade lite och sen gick vi till Créperiet och åt en mysig middag. Vi pratade om bröllop. Vart vi skulle vilja gifta oss om det fortfarande är brudens pappa som ska betala bröllopet osv osv. Visste ni det? Att det är sen gammalt att brudens far står för hela kalaset. Jag hade ingen aning men blev väldigt glad när jag nu fick lära mig det så det är bara att du börjar spara pappa 😉

Åt Chevré och prosciutto créps. Den var jättegod men det blev lite mycket med osten, nästa gång ska jag testa skagen och löjroms varianten. Den hade nog varit snäppet bättre.

Myyyyyyys!

Vi kunde givetvis inte hålla oss för dessert eftersom det fanns så många goda (ja, jag äter det när jag känner för det) och det här kunde man ju inte missa!!!! Fy tusan vad gott det var. Favoriten blev kanel crêpesen, det är den till höger. Den till vänster kallades choklad och den var iofs typ lika god den med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna