Vi har verkligen haft en perfekt tjejweekend uppe i Åre med god mat, roliga middagssamtal, skratt, trams, skidåkning, bubbel och jobb (vi får ju inte glömma jobbet, har typ jobbat fler timmar än vad vi roat oss den här resan tror jag). Jag vet att det inte syns i bloggen men det ligger så mycket tid och energi bakom alla bilder vi tar.

Det är fantastiskt att vi kan ta hjälp av varandra och jag älskar att omringas av så snygga, smarta och härliga tjejer med. För då kommer man även hem med ny inspiration för framtida jobb. Å det är så skönt att vi har varandra i den här branschen då den är ganska så tuff. För det är svårt att veta sitt egna värde och det är lätt att man blir lurad och trampad på. Därför är det viktigt och bra att vi har varandra och kan bolla idéer och tankar med varann.

På tal om något helt annat…

Hur proffsiga såg vi ut i backen by the way? Well om man inte är ett proffs på skidåkning kan man väl i varje fall få se ut som ett. Inte sant? Mitt motto inför kommande skitsemestrar haha.

Men tillbaka till oss blogg-tjejer… Jag känner att jag måste ge lite cred till oss nu. Ge oss en klapp på axeln för att vi är så jäkla grymma, disciplinerade, kreativa och upplyftande mot varandra. Det är fint tycker jag. Att vi håller varandra bakom ryggen och att vi hjälper varandra så mycket.

Real queens fix each others crowns!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna