MIN HELG I BILDER

Inlägg innehåller adlinks

Min helg började fantastiskt härligt i fredags med en god frukost, solsken och jobb hemifrån. Gjorde scrambled eggs med feta och grönkål tillsammans med två riskakor och gick även på en promenad i Hagaparken med Anna.

Sen jobbade jag hemifrån hela dagen. Testade kläder inför kommande kollektion med NA-KD och skickade kommentarer på det, skrev ett långt inlägg om vilka favoritprodukter jag har i badrumsskåpet osv.

När klockan började närma sig 18 satte jag på mig mina egendesignade jeans och en gammal body samt min svarta blazer och så knallade jag bort till Grodan där jag hade styrt en liten AW med några av mina vänner.

Vi fick ett lite avskilt område i baren med cava och lite snacks.

Var kanske 15 pers och dom här töserna var självklart där!

Så här såg det ut i hörnan där vi stod…

Stilige Amin och Dani kom också förbi tillsammans.

Vi lärde känna honom i New York i somras när vi var där.

Efter några timmar på Grodan gick vi vidare till Riche för ett till glas…

Och några hotshots, som sig bör!

Tjejerna åt även köttbullar men då jag skulle på middag straxt därefter så drack jag bara bubbel.

Hade nämligen en sen middag på L’avventura inbokad och wow vad jag älskade det stället (!!!!!!). Maten, atmosfären, servicen, servitörerna, ja ALLT. Det är en ny Italienare i stan och jag vill tillbaka redan nästa helg med tjejerna. Kan varmt rekommendera tryffelpastan, stracciatellan och spicy vodka pastan. Det här kommer hundra procent bli mitt nya favorithäng. Ni MÅSTE gå hit. 

Mot slutet av middagen kom det in hotshots och sen slutade kvällen med en snabb sväng på Bergmans och Le där favoriten Fang var.

Lördag och en stor Foodora beställning. Min nya besatthet har blivit phad thai. Har typ inte ätit det förrän Gertrude och Moa introducerade det till mig för några veckor sedan och nu kan jag inte sluta tänka på det.

Resten av dagen spenderade jag bara i lägenheten, jag kände redan i fredagsmorse att jag började bli sjuk och självklart så bröt förkylningen ut i lördags. Så det blev melodifestivalen och mörk choklad hemma i soffan för min del. Men det var skönt och jag hade trevligt sällskap.

Sen ringde Julie (min extra mamma i Australien) mig från andra sidan jordklotet och berättade att hon hade bokat biljetter för att komma och hälsa på oss i Maj och ingen blev gladare än jag. Ledsen däremot att Maddy inte kan följa med pga nytt jobb men det ska bli så roligt att visa Julie Stockholm och Sverige.

Och så blev det söndag och en promenad runt Djurgården med Nadia. Titta vad fint med sol och allt! Kallt som stryk var det dock och egentligen kanske inte jättebra för mig som kände mig krasslig men jag har så svårt att inte röra på mig så det fick bli vad det blev!

Efter någon timme kom hon tillbaka tillsammans med Linus och semmelwraps ifrån Tösses och så mumsade i oss en varsin sådan medan vi pratade om allt ifrån influensers och inflyttningsfester till strippklubbar i Miami haha.

Söndagen fortsatte i onyttighetens anda hemma hos Moa med en gigantisk Max beställning. Och tanken var att jag inte skulle äta så mycket eftersom att jag och Lojsan skulle vidare på söndagsmiddag men då jag bara börja känna mig hängigare och hängigare så bestämde jag mig för att hoppa söndagsmiddagen, äta lite max och sen åka hem och lägga mig i soffan.

Somnade på soffan men vaknade sedan av att telefonen ringde och att någon viss Olivia Stille smsat mig hundra gånger. Och ja ni ser ju vad för viktigt det var som väntade…. Kylie Jenner’s got a baby!!! Ingen blev gladare än jag, för äntligen kan man sluta spekulera och lägga den tiden på något vettigare som att läsa tidningen exempelvis. Aja, det här var min helg i varje fall och nu ligger jag hemma med feber… Vad har ni haft för er?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna