Igår kände jag för att ha en myskväll helt för mig själv. Så satte på de nya avsnitten av Bonusfamiljen, poppade lite popcorn och gosade ner mig i soffan. Precis när jag startat det sista avsnittet så startade en bekant ifrån New York en live-video på hans Instagram. Jag brukar varken titta på hans bilder på Instagram eller insta stories heller för den delen men jag är glad att jag gjorde det den här gången.

Han har fått cancer och han såg inte alls ut så som jag mindes honom. I live videon befann han sig på sjukhuset med sin kompis som spelade piano för honom. Jag har förstått att musik betyder mycket för honom och de sjöng tillsammans. Eller ja, han rappade mest och hon sjöng. Och samtidigt som allt det här gjorde så ont att se i mitt lilla hjärta så var det också så jävla fint. Och efter det kunde jag inte sluta titta på alla hans bilder på Instagram och läsa hans texter och kommentarer.

Den här killen fick cancer för ett tag sedan. Och jag skäms över att jag har vetat det men inte riktigt brytt mig. Vilket är så typiskt mig… För så är det alltid när någonting blir jobbigt eller när jag känner att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera någon annans sorg/ finnas där i jobbiga stunder. Så då försvinner jag istället, för att jag är rädd för att göra fel eller säga fel. Och om det är något som är fel så är det ju det och det är något jag behöver jobba på.

Vilket fall så vill jag göra något nu. Inte försvinna. Inte låtsas som att inget har hänt. Utan jag vill hjälpa den här killen att samla in pengar till hans fond så att han kan betala sina medical bills. För som vi alla vet så kostar det ju en hel del i USA. Så snälla skänk någonting. Om ni alla skulle skänka endast 10 kronor vardera så skulle det bli över 700 000 kronor. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

HÄR hittar ni hans till fond…

Cancer changes people. It sculpts us into someone who understands more deeply, hurt more often, appreciate more quickly, cry more easily, hope more desperately, love more openly and live more passionately.

Ta hand om er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna