Inlägg innehåller adlinks

Mina fina salladsskål finns här (klick!) och salladsbesticken köpte jag i Sydafrika

Idag blev det sötpotatissallad till middag, det var jättelänge sedan jag gjorde den här och jag vet att jag har lovat mig själv att laga något nytt varje vecka men då jag total-craveade denna idag så fick det bli den. Jag har skrivit receptet förut men tänkte att jag kan kunde göra det igen. ALLA älskar den här salladen, varenda kotte jag bjuder denna på oavsett om det är Lollo B eller mamma dör för denna salladen. Avokadon, fetaosten, sötpotatisen och granatäpple kärnorna gifter sig så fint.

Du behöver:
Sötpotatis
Grönkål
Avokado
Fetaost
Granatäpple
Rödlök
Tomat 

  1. Sätt ugnen på 220 grader
  2. Skala och skär sötpotatisen i tunna skivor
  3. Lägg sötpotatisen på bakplåtspapper och ringla över olja och salt
  4. Sätt in i ugnen i ca. 20 min

Medan sötpotatisen står i ugnen kan du förbereda salladen…

  1. Krama in grönkålen i olivolja och salta
  2. Hacka grönsakerna och avokadon och gröp ur kärnorna ur granatäpplet
  3. Strössla över lite feta
  4. Lägg i sötpotatisen
  5. Voilá, you are done!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna