Igår bjöd Puma, Kenza och Hoss Events in till lanseringsfest för Kenzas designsamarbete med Puma. Tillställningen hölls på Mister French och det var så sjukt fint uppstyrt. Älskade allt! Kolla bara på det här fantastiska blomster arrangemanget ovan liksom.

Min ur härliga och olagligt snygga bordsdam och jag! Mitt emot mig hade jag Daniel Paris och bredvid mig Andreas Wijk! Så ett riktigt gött gäng med andra ord. Vi fick en varsin hoodie när vi kom till lokalen.

Efter middagen så kom det en massa andra inbjudna gäster och vänner till Kenza. Och även ett uppträdande och så bjöds det på superlyxiga drinkar. I mean have a look at that!!!! Snacka om att ribban för mitt nästa lanseringsevent höjts en del nu hahah…..

Mysigt, kul och bra event! Synd bara att det var på en tisdag och inte en torsdag eller fredag eller något så man hade kunnat stanna längre. Dom här drinkarna var ju också hur fina som helst.

Kollektionen var iaf superfin och det måste kännas så ballt att få en tillsammans med Puma!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna