Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Min nya kollektion tillsammans med NA-KD släpps på tisdag kl 07 på morgonen. Äntligen har jag det bekräftat!! Det har önskats att jag ska visa er vilka plagg som släpps så här kommer ett långt bildspel med några utav de olika plaggen. Är ni med? Hoppas ni inte tröttnat, eller tröttnar på bilderna för ni kommer se dem en hel del i veckan framöver hehe. Vi börjar med jeansen och skorna här ovan. De båda är ifrån kollektionen. Jag bär storlek 38 i det mesta i den här kollektionen. I både jeansen och skorna.

Den här jumpsuiten bär jag också 38 i, den blir lite mer loose och härlig då. Den kommer i massvis med färger, mönstrat, rött, beige, svart osv. Den är magisk. Vida ärmar och en härlig urringning. Jag dör för den här. Den är perfekt och silkestyget är uppdaterat och tre gånger bättre och snyggare än det vi hade i den första kollektionen. Det här ser lyxigare ut och är hållbarare och mer nice. Ni kommer förstå vad jag menar när ni får känna på det själva.

Sen har vi då det här fina setet med paljetter på sidorna! Jag älskar det. Så himla fint. Väldigt roligt att ni fick vara med och bestämma om vi skulle köra crop top eller inte. Gjorde en pole på Instagram och det var ungefär 50/50 faktiskt men så blev det crop. Det är väldigt fint. Tänk er i sommar på en aw. Dör också för jumpsuiten i det gröna mönstret. Det mönstret är så himla himla fint. Och skorna är som ni vet med i swim kollektionen så de släpps inte förrän i slutet på mars.

Toppen kommer i svart, grönt och beige. Den är skitsnygg! Också i samma uppdaterade silkesmaterial, så den ser fett lyxig ut den med. Och sen har vi jeansen igen, de är verkligen perfekta. Höga i midjan, stretchiga och perfekta i benen. Ni som är lite kortare som jag själv (mäter 162cm ovanför ytan) kommer älska dom här för de kommer vara perfekta för er! Ni som är längre kan också ha dem men de blir ju lite kortare på er, jag tycker däremot att det är väldigt fint. Älskar när byxor slutar i ankeln.

Här är en fin off shoulder ballong ärms klänning som kommer i vitt och svart om jag inte minns helt fel. Den är superfin!

Sen har vi ju den fina gröna byxdressen som jag visat er hundra gånger nu. Den kommer även i mönster och går att ha på lite olika sätt. Antingen kan man ha den mer stängd som jag ovan eller så kan man öppna upp den en hel del och göra den sexigare och mer urringad. Har även storlek 38 i byxdressarna. Till höger ser ni även en beach eller lite mer vågad klänning. Den är genomskinlig och under kan man antingen ha en baddräkt eller ett par shorts och en kortare top/ tunn klänning när man ska ut etc.

Then we have this little favorite!!! Kommer i massa färger den med men tyvärr inte i vitt. Vi hade inte hunnit få in den till studenttiderna tyvärr. Men om man vill kan man ju faktiskt ha den beiga också. Minns att några hade ljusrosa när vi tog studenten. Men fattar ju givetvis om man vill ha vitt. Då kanske man kan ha setet iofs?

Bättre bild på jumpsuiten med mitt älskade orkidé mönster. Jag dör verkligen för det här mönstret.

Det är så himla fint, alla älskar det!

One shoulder klänningen I beige och sen den fina toppen i grönt. Den gröna färgen är to die for alltså!!

Ångrar lite att jag inte valde den på fler av plaggen för den är så fin, speciellt på oss blondiner.

The blazer dress! Ta en storlek större i denna om ni är sugna på den, den är lite liten. Men ack så fin! Love it. Kommer endast i rött nu men kommer nog lansera den i svart till hösten. Tänk på att allt är limited edition bara så det gäller att vara snabb.

Sist men inte minst en till bild på den fina one shoulder klänningen tillsammans med skorna som faktiskt också släpps på tisdag. De är så himla fina och kommer i både rött och blått. Klacken är låg och de är superskönt och riktigt snygga till alla plagg i kollektionen. Nu till den viktiga frågan…. Är ni taggade och kommer ni köpa något? Vilket av plaggen är er favorit? Let me know!

Signa upp er HÄÄÄÄÄÄR för en VIP rabattkod på lanseringsdagen och för att vara med i min mejl-lista inför kommande släpp.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna