Måndag:
PT-pass med Damla (redan avklarat), så nu ska jag så fort jag blivit klar med mejlen gå och handla mat och börja mealpreppa inför veckan (börjar med ett nytt kostschema den här veckan). Sen ska jag också förbereda en hel del inför lanseringen imorgon! Och hinner jag ska jag vara med på vecko-mötet jag, mamma och en grym PR-tjej ifrån Kanada har varje måndag. Vi håller på med något väldigt spännande!

Tisdag:
Lanserar min tredje kollektion med NA-KD så kommer ha en filmare med mig hela dagen som ska filma någon slags variant av en blogg. Så Lorin kommer hem till mig och sminkar mig och sen ska jag fira med en härlig frukost med några vänner. Efter det ska jag till frisören för att färga håret, sen ska jag testa Barrys med Lojsan och så blir det en lugn kväll.

Onsdag: Träna med PT Patrick ifrån Västerås. Molly och Lojsan följer även med denna gången vilket ska bli kul. Sen ska jag jobba hemifrån, spela in ett samarbete till Youtube och på kvällen ska jag på Andreas Wijk’s lanseringsevent för hans nya låt Liar och Fanny Lyckmans lanseringsevent för hennes designsamarbete med Missguided på Berns.

Torsdag: Boxning!!! Äntligen är jag tillbaka. Mamma kommer även hit över dagen för att hjälpa mig med diverse olika saker. Och på kvällen har Alice en middag för att fira att hon är nya ansiktet utåt för Maybelline.

Fredag: PT-pass med Damla igen. Och sen har jag en öppen helg vilket ska bli så nice. Jag har försökt att inte boka upp mig på allt för mycket senaste helgerna så att jag faktiskt får tid att vila upp mig om jag så behöver och har insett att det varit väldigt viktigt för mig. Så vi får helt enkelt se. Men eftersom att jag börjat på kostschema nu så blir det inga bubblor så får jag gissa mig till min helg kommer det nog bli någon myskväll ute i Lojsan och Burres hus.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna