I tisdags så testade jag och Lojsan Barry’s Bootcamp för första gången. Innan jag testade det där i tisdags hade jag hört mycket om det och har haft flera vänner som har frågat om jag har velat följa med och testa ett pass men har bara inte kommit iväg. Men nu kan jag glatt säga att jag äntligen TESTAT det och WOW, jag älskade det. Lokalen man tränar i kallas ”The Red Room” och är ett mörkt avlångt rum med röd belysning och bara av att jag gick in där så blev jag så taggad. Energin i rummet var så peppig!

Hela klassen är ett högintensivt träningspass. Så ena halvan av passet är man på löpbandet och springer intervaller och den andra halvan så kör man styrka. Men jag har hört att varje klass är annorlunda så kanske inte alls säkert att det är just intervaller om ni går och testar det. Men det är i varje fall löpband och styrka. Instruktörerna pratar också bara engelska vilket jag älskade för det kändes på något konstigt sätt mer tufft när man fick höra ”You can do it, 15 seconds left of running, push your limits” istället för svenska motsvarigheten. Jag tycker verkligen ni borde testa det här passet om ni bor i Stockholm. Det var så roligt. As hög riktigt bra musik med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna