Inlägg innehåller adlinks

Tröja här (klick!) – Byxor härifrån (klick!) – Skor här (klick!) – Jacka här (klick!)

Hej finisar! Lagom till att det började snöa så fotade jag min outfit igår men det blev ju lite fint (ser ni snöflingorna). Vilket fall så älskar jag den här outfiten, så himla snyggt med rött alltså! Vad tycker ni om den?

Tröjan är tyvärr ganska gammal men den är så fin, one shoulder och lite cool med ett hål i armen hehe. Byxorna var också ett tag sen jag köpte men såg ändå att de fanns inne för inte så länge sedan. Så håll utkik! Var ju och färgade och fräschade upp håret häromdagen också, syns det? Tycker det blev så bra. Ju kallare desto bättre brukar jag säga (men bara när det kommer till håret då dvs) haha! Håller faktiskt på och kollar på lite utomlandsresor nu, men får se om jag lyckas få till någon.

Nu måste jag fortsätta gå igenom ekonomin för mitt företag här, har suttit hela dagen med det. Men det har varit superroligt. Jag har lärt mig massvis och det var faktiskt på tiden. Är ni duktiga på er privat- och företagsekonomi? Jag är ekonomisk men jag har ändå dålig koll alltså. Men nu ska det bli ändring på det. För vill jag framåt så är det här steg nummer 1 att få koll på.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna