Som varje måndag kommer här ”min helg i bilder”, som ni längtat va? Vi börjar med min fredag som jag kickade igång med en löparrunda runt Djurgården. Mitt PT pass blev inställt så då gick jag ut och sprang istället. Det var ruggigt kallt men ack så vackert. Jag lyckades fånga tiden när solen gick upp så det var verkligen en idyll. Kolla bilden nedan.

När det är så här fint väder ute så är det svårt att inte tycka att det är härligt att springa trots minusgraderna. Jag bokstavligt talat log och nästan studsade fram. Förresten, för alla er som undrat hur lång Djurgårdsrundan är så brukar jag oftast tala om den som är runt Djurgårdskanalen och den blir väl ca 7 km för mig. Sen kan man ju springa/ gå runt hela Djurgården också och det blir ca 11 km.

När jag kom hem åt jag chiapudding till frukost, sen jobbade jag och vid 16 tog jag helg.

Då satte jag på ett avsnitt av ”Vår tid är nu”. Jag vet att jag är lite efter med den serien, började se den i höstas när den var så hypad men sen glömde jag av den och nu har jag tagit upp den igen. Älskar den. Tycker den är extremt mysig, fin och bra. Om ni ej sett den, se den!

När det började mörkna ute knackade det på dörren och min lillasyster stod utanför med ryggsäck och ett glatt leende. Hon hade inget och göra så hon frågade om hon fick komma hem till mig och spendera fredagskvällen med mig och givetvis tackar man inte nej till det. Så vi gick och handlade mat på Fältöversten.

Hon gjorde pasta och jag gjorde en supergod wook-gryta som jag nu har som matlåda i flera dagar framöver.

Vill ni ha receptet? Den blev så jäkla bra.

Efter maten gjorde vi ansiktsmask. Jag gillar dom här maskerna som är olika frukter/ bär som man sätter i ansiktet men den här tomat varianten var inte nice. Det luktade liksom tomat och det kändes inte superhärligt att gå runt och dofta tomat i ansiktet… Så ska ni köpa dem, köp inte tomat varianten utan satsa mer på jordgubbarna och melonerna.

Sen låg vi och tittade på youtube-videos. Min syster kollar rätt mycket på youtube så varje gång vi ses brukar hon lära mig något nytt om youtube-världen eftersom att jag själv inte alls är superinsatt eller vet speciellt mycket om den.

Hur fint glow fick jag i ansiktet efter masken och lite Elisabeth Ardén serum som jag frälst i? Ni måste testa dom här serum kapslarna, det bästa jag testat. Är riktigt besatt och blir så fin i hyn av dem. Ni hittar dem här (klick!).

Fick sedan ställa klockan tidigt även lördagmorgon då det vankades en överrasknings-dag för Molly som fyllde 24 i fredags. Så efter ytterligare en löparrunda runt Djurgården, en dusch, en packad väska och lite piff och fix såg jag ut så här. Redo att kidnappa jäntan tillsammans med hennes syster, bästa vän Alina och kusin Amanda.

Vi tog henne till Grand Saltsjöbaden och spenderade hela dagen där ute. Det var supermysigt med en riktig tjej-dag och Molly blev så överraskad att hon började grina när vi plingade på och sjöng ”ja, må hon leva!” så givetvis blev det ett enda stort gråtkalas eftersom jag absolut inte kan hålla tårarna borta om någon annan gråter.

Här har ni mig och Mollys kusin Amanda, jag hade på mig en baddräkt ifrån kommande swim kollektionen. Den är skitsnygg, färgen är liksom glansigt vinröd och så är den djup och as snyggt roucherad i ryggen. Ni kommer dö för den här stylen och den kommer i både svart, rött och blått vilket också är riktigt trevligt.

Till lunch blev det räkmacka och vin…

Mmmm vattnas i munnen på mig när jag ser detta!

Färdigspadade och sådär lagom möra i kroppen så styrdes kosan hem mot Molly igen där det snackades och blev lite mer bubblor i magen innan vår middag som vi hade bokat på Mollys favoritställe…

Strandvägen 1… Finns nog ingen annan jag varit med på Strandvägen så många gånger som Molly haha. Men jag kan ju inte annat än att hålla med om att det är riktigt trevligt där. Har faktiskt aldrig ätit just middag där däremot, så det var kul att testa den här gången.

Födelsedagsbarnet och jag <3

Hade så mysig middag!

Och gott var det, jag åt en tonfisk bowl med ris som var hur god som helst.

Hela gänget, här hade Mollys kompis Evelina som numera bor i Skåne kommit och överraskat och hennes kusin tyvärr behövt åka och jobba. Helt perfekt lördag om ni frågar mig. Älskar tjej-häng! Bästa jag vet.

När det blev söndag vaknade jag upp till strålande solsken så ringde Anna och tvingade med henne ut på en liten promenad runt Djurgården. Men det resulterade inte i en ”liten” promenad. Vi blev ute i över tre timmar haha…

Det var ju så otroligt härligt väder!!!

Anna visade mig värsta smultronstället längs Djurgårdsrundan. Nu har ju varit där förut eftersom att jag har haft ett event där men jag hade inte riktigt fattat att det låg just där det låg och att det var så himla mysigt att gå dit och fika en solig söndag som denna.

Jag pratar såklart om Rosendahls och nu vill jag och Anna inför traditionen, fika på Rosendahls varje söndag framöver för det var verkligen avkopplande och så himla charmigt. Vi åt en varsin rawfood boll och drack kaffe och te i take away muggar ute i solen med en varsin filt. Det är ju sådant här jag uppskattar som allra mest egentligen och som på riktigt ger mig lyckofjärilar i magen.

Haha vi är sådana soldyrkare Anna och jag. Älskar våra likheter men också våra olikheter. Tänk om hon aldrig hade skrivit till mig på Instagram där för 3 år sedan. Hur hade livet då varit? Brukar ni inte tänka så ibland, på tillfälligheter, ödet och att livet hade kunnat sett helt annorlunda ut om du inte följt med på just den middagen den gången du träffade din idag bästa vän osv. Vi pratade om det och hur sjukt det är egentligen hur vissa tillfälligheter och val i livet verkligen banat en väg i livet för en.

Aja, slut babblat om det. Här satt jag och njöt i solen!

Ja, det blev mycket te-drickande idag ska jag tala om för er. För efter promenaden runt Djurgården eller ja på Djurgårdskanalen så gick vi hem till varsitt, bytte om, åt lunch och gick ut på ytterligare en promenad. Denna gången bort till Vasastan för att hämta mina grejer hos Molly och gå på en lägenhetsvisning. Anna letar nämligen lägenhet just nu och eftersom att jag nästan vill utnämna mig själv till lite expert på lägenhetsvisningar i Stockholm numera så följde jag med som moraliskt support. Har nog varit på 50+ visningar och det är fasen svårt det här med Stockholms bostadsmarknad. Den är speciell.

Ja, detta var väl pretty much my weekend. För när jag kom hem igår så åt jag bara middag och la mig i soffan och såg ytterligare två avsnitt av Vår tid är nu och nu har jag snart sett klart hela serien. Vad jag ska hitta på i veckan tänkte jag lägga in senare. Nu ska jag göra mig i ordning för att gå iväg och träna med Damla. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna