Inlägg innehåller adlinks

Jacka här (klick!) – Byxor här (klick!) – Tröja här (klick!) – Solisar här (klick!)

Som lovat kommer här veckans planer, en helt okej bokad vecka tycker jag. Ser fram emot den. Vecka 2 på mitt kostschema och jag tycker det går hur bra som helst. Hade ju en liten cheat-day där i lördags som ni kanske la märke till men det var ju ändå Mollys födelsedag…

Måndag: Träna med Damla, check! Sen boka en resa med Molly också check, vart tänkte jag berätta senare… wiiiie! Beställa kläder inför resan. Jobba hemifrån. Mealpreppa inför veckan och eventuellt följa med min tjejkompis Anna på lägenhetsvisning senare i eftermiddag.
Tisdag: Lunch-möte tillsammans med ENT (youtube-nätverket jag är med i) och MollyRiche. Sen slumber party hemma hos Daniel Paris! Det är ett samarbete, men mer om det senare i veckan.
Onsdag: Träna med Damla, äta lunch med Simone på Cure Media (företaget som hostar min blogg) vi ska prata lite framtid. Sen ska jag ut med ett utkast på ett samarbete och så ska jag äta en prov-middag på Suppers nya restaurang Asian Post Offie med Linn.
Torsdag: Fixa naglarna inför resan.
Fredag: Börja på ett hemligt litet projekt som innefattar studio-tid… Så ska hänga i en studio några timmar. Sen på kvällen ska jag gå på Zara Larssons konsert på Berns, så tagg!

Ungefär ser veckan ut än så länge, sen ska jag klämma in lite träningspass och så jobbar jag ju hela tiden med mina vardagliga saker så som bloggen, mejlen, outfit-bilder m.m så allt det ska ju också hinnas med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna