1. Dina bästa vänner behöver inte vara de du känt längst och tvärtom. Än bra vän anges inte i tid ni känt varandra utan i vad ni upplever tillsammans och hur ni finns där för varandra.

Ett bra exempel på det är den här unga damen här ovan. Jag har bara känt henne i 2 år men oj vad mycket vi har upplevt tillsammans och vad jag uppskatter henne. Dani är verkligen den vännen som alltid tar hand om mig. Fixar, trixar och bara alltid finns där. Uppskattar det så himla mycket.

2. Lyssna på dig själv när du ska fatta beslut. Det är du som måste leva med dem.

Det här är jag väldigt dålig på. Men det kanske också har och göra med att jag har sådan grov beslutsångest. Nu har jag däremot blivit mycket bättre på det här för i grund och botten handlar det om att man vågar lita på sig själv och sin magkänsla.

3. Du kommer träffa på dumma människor, när du gör det kom ihåg att du är den bättre personen om du är snäll tillbaks, trots den elaka personens beteende.

Det här måste jag säga att jag är duktig på! Always killing them with kindness, no matter what.

4. Res när du får en möjlighet, du kommer inte att ångra det.

Också en punkt jag är väldigt duktig på att efterfölja, de senaste månaderna har jag däremot varit väldigt selektiv när det kommer till mitt resande men det har och göra med att jag har satt mitt välmående först. Jag har dock aldrig någonsin ångrat en resa.

5. Livet är till för att leva och inte bara att försöka ta sig igenom. Njut så ofta du kan och låt inte vardagen ta över hela ditt liv.

Det här är så viktigt. Värsta scenariot jag kan tänka mig är att jag ska hamna i det där ekorrhjulet och bara leva för helgerna. Sen förstår jag självklart att inte vardagen kan vara lika rolig som helgerna eller de dagarna man är ledig och kan äta frukost länge framför tv:n. Men ni förstår vad jag menar.

6. Säg nej om det är så du känner. Du måste inte gå på alla fester, eller vara med hela tiden. Ibland kan chill till netflix locka mer än en kväll på stan och det är okej. Du får säga nej.

Preach!!!! Det här har jag blivit riktigt bra på måste jag säga. Nästan lite tråkigt bra på det kan jag tycka ibland. Men det är så viktigt. Man kan inte vara överallt och man kan inte vara med hela tiden. Det går bara inte. Hälsan och ditt välmående ska alltid komma först.

7. Ta hand om din familj, för du kommer ångra dig om du inte gjort det den dagen de inte finns längre.

Usch, hemskt men sant. Jag kan känna att jag behöver visa min familj lite mer uppskattning många gånger. Men samtidigt så vet jag att de vet att jag älskar dem och uppskattar dem jättemycket.

8. Det är bara onödig energi som går åt om du är arg eller orolig över saker som du ändå inte kan göra någonting åt. Den enda som förlorar på det är du.

Kill them with kindness. Det finns verkligen ingen anledning att hålla på och gå runt och sura över saker du inte kan påverka som exempelvis vädret idag. Se det istället som lite roligt att det bara vräker ner och du kom till jobbet helt dyngsur imorse.

9. Det du aldrig har fått lära dig kan du inte veta. Skäms inte över den kunskap du saknar och döm inte andra för det dem inte vet, för de har troligtvis aldrig lärt sig just det.

Vet inte om det här var en sån bra punkt för mig för jag har mycket och lära.

10. Om du vill lära dig något, fråga!

Det är inte svårare än så!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna