Inlägg i samarbete med hayu.com

Äntligen har jag svaret ni alla väntat på…

Vart kan man kolla på Keeping Up With The Kardashians samma dag som det släpps i USA!

Jo, på den nya streaming tjänsten hayu.com….

Igår var jag på ett litet intimt Slumber Party hemma hos Daniel Paris. Det var hayu som bjöd in till myset och vi kollade på Keeping Up With The Kardashians och Life of Kylie hela kvällen. Det här är nämligen en streaming tjänst med ENDAST Reality shows. Typ 150 stycken olika. Hur drömmigt? Jag kommer inte ha tid att jobba nu när jag introducerats för det här haha.

Vi fick mjukis-set, snacks, rosé-bubbel och lite annat smått och gott hemma hos Daniel att snacksa på medan vi tittade på Reality.

Det var jättemysigt!

Sen körde vi även ett Keeping Up With The Kardashians Quiz som jag var bombsäker att jag skulle vinna. Men Annica tog hem det den jäkeln. Spelet gick ut på att vi innan ett avsnitt skulle gissa på vad vi skulle få se mest utav i avsnittet och så fort vi såg någon göra det vi chansat på så fick vi ett poäng. Jag valde att vi skulle få se att någon ”blir sminkad utav en make up artist”, ”är på gymmet” och ”äter sallad” haha. Känns inte det standard för att vara KUWTK? Äter sallad fick mest poäng…

Det bästa med hayu enligt mig…

– Du kan ladda ner avsnitten temporärt och se det on the go/ när du flyger ex.
– Nya avsnitt kan streamas samma dag de släpps i USA
– Det finns över 5000 avsnitt att titta på
– Det kostar bara 49kr i månaden
– Första månaden är gratis

Nu tycker jag att ni ska anordna er egna hayu Night och stäckkolla er favorit reality serie tillsammans med era bästisar. Så mysig grej att anordna och gå all in på dekorationer, snacks osv. Man borde även lägga ifrån sig sina telefoner i en låda så att det inte slutar som för Ellen här uppe haha. Vilken är er favorit Reality serie förresten – DELA MED ER! Jag tänkte börja kolla Vanderpump Rules, har hört så mycket om det.

Det bästa av allt då? Jag tävlar ut en promo code till en av er som ger er 6 månader gratis på hayu. För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kort och rolig motivering till varför just DU ska vinna detta här nere i kommentarsfältet. P.S. Glöm inte att fylla i mejladressen.

Orkar du inte vänta på att jag ska dra en vinnare så kan du registrera dig redan nu på hayu.com för en gratis provmånad och testa!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna