Inlägg innehåller adlinks

Hej mina hjärtan! Här kommer första uppdateringen ifrån Dubai vilket får bli dom här härliga eftermiddags-poolhäng bilderna vi tog idag. Hotellet vi bor på är så härligt och vädret är alldeles perfekt helt ärligt talat.

Baddräkten jag har på mig är egentligen knallgul men i och med solljuset och min redigering så ser den urtvättat gul ut. In och kika så får ni se hur den ser ut, älskar den. Ni hittar den här (klick!)

Vi har verkligen bara rekat hotellet och området där vi bor samt legat vid poolen hela dagen. Sen köpte vi med oss lite god bönsallad, avokado och grönsaker och hommus och åt på rummet till middag. Jättemysig dag. Körde till och med intervaller imorse, riktigt imponerande faktiskt!! Men hela tanken med den här resan är ju att det ska bli en hälso- och jobbresa!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna