Här kommer lite snapshots från dagen också. Och på den här första bilden vill jag att ni lägger märke till mina fantastiskt fina sandaler som kommer i swim kollektionen. Å om ni undrar vart min beach-tunika är ifrån så hittar ni den här (klick!)

Här är en liten bild på poolen här på hotellet, hur nice? Gud, den här resan kom mig så lägligt. Har längtat efter sol och en förutsättningslös semester sedan december. Nu är ju iofs vi här för att jobba men ni förstår säkert vad jag menar.

Lite details på Molly….

Kolla in hennes blogg så får ni se hur snyggt det var på också!

Det är så fint att matcha rött och gult tycker jag.

Röda läppar och gul baddräkt <3

Solnedgång från poolkanten…

Och kvällens middag som var så mycket godare än den ser ut. Hommusen här är nästan i klass med den fantastiskt goda som min tjejkompis Anna gör och har lärt mig att göra.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna