Inlägg innehåller adlinks

Spenderar verkligen dagarna i enbart bikini här borta. Men hur härligt är inte det då? Här ovan ser ni mig en topp som ni hittar här (klick!) och ett par högmidjade bikinitrosor som är FETT snygga som ni hittar här (klick!) fyi, jag viker ner dem lite när jag solar… Och vill bara passa på att säga att detta är ett utav de bästa bikini trosorna jag någonsin ägt.

Lunch vid poolen – marockansk tabbouleh och kyckling.

+ mina snygga sandaler ifrån kommande swim!

Lite mer och bättre bilder på bikinin. Setet sitter inte ihop men det är ju bara att mixa och matcha hur man vill eftersom att båda delarna är svarta. Älskar det!

Poolen!

Nu ska vi kika på Wahlgrens Värld, dör för det programmet. Och sen ska vi sova. Ska upp tidigt imorgon, ska nämligen åka till Burj Khalifa och hänga där vid deras pool imorgon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna