Idag har jag varit nere i Göteborg över dagen för att vara med behind the scenes på produktplåtningen för min swim kollektion som lanserad snart. Det har varit superroligt. Borde verkligen åka ner till deras kontor oftare. Både för att prata om kommande styles men också för att det är roligt häng och mycket som händer.

Izzy som stod modell för dagen var grym. Hon satte varenda bild. Alltså VARENDA.

Resultatet kommer bli fett!!! Så taggade på lanseringen nu….

Så här ser make up stationen ut (tänkte att det kunde vara kul för er att se). Man blir faktiskt väldigt inspirerad av att vara i miljöer som dessa. Så egentligen vore det ju perfekt för mig att åka ner till NA-KD var och varannan månad och bara samla inspo… Extra kul när de flyttar till ett coolare kontor snart med.

Vi spelade in lite voice overs och ”get to know me” material också. Och det var fasen svårare än jag trodde. Behöver garanterat bli bättre på det. Men övning ger färdighet, inte sant?

Och just det, en annan rolig grej. Här är även några samples ifrån en ”jack-kollektion” som kommer komma till hösten. Den kommer bli riktigt grym. Kul va??? Alla jackorna är så himla himla fina.

Så jäkla peppad på det här året. Nu kör vi!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna