Inlägg innehåller adlinks

Har gjort om lite i lägenheten idag, eller gjort om och gjort om men möblerat runt lite bland mina inredningsdetaljer. Dom här ljusstakarna dör jag för, de är härifrån (klick!). Beställde de för flera veckor sedan (tror typ 7v) och har äntligen fått hem dem. De passar så bra in i bokhyllan.

En annan ny detalj är den fina gula vasen härifrån (klick!) – den passar ju alldeles utmärkt till hemmet nu i påsk och allt. En annan fin vas som syns lite dåligt på bilden ovan där nere till vänster men som är superfin är den här (klick!)

Älskar också detta nya side table bordet, kan man ha både som side table och nattduksbord. Det hittar ni här (klick!). Tycker det blev fint att ställa min Boy på…

Last but not least så vill jag bara visa er ett smyckesskrin ifrån Guldfynd. Bästa grejen med smyckesskin egentligen. Kan inte fatta att jag levt utan det tidigare för nu är jag som besatt. Vart förvarande jag ens mina smycken innan det här smyckesskrinet? Minns ej.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna