Inlägg innehåller adlinks

God morgon!

Var precis och handlade lite frukost så passade på att ta en bild på hur jag vanligtvis ser ut när jag går och handlar. Lever typ i dom här (klick!) byxorna. De är de enda jag har på mig när bara är hemma. Jackan kommer sedan härifrån (klick!) och solglasögonen här (klick!)… Nu kommer i varje fall en ”Min helg i bilder” – har varit lite dålig på bilder denna helgen men det var för att jag även gjort en liten vlogg över helgen som varit så ni får kika in den imorgon.

Började helgen med ett frukostmöte med Ideal of SwedenStrandvägen 1. Vi ska göra en riktigt rolig grej tillsammans (kan berätta när det närmar sig).. Någon som kan gissa sig till vad det är vi ska göra? Ledtråd….. ni kommer ÄLSKA det. Haha

Efter frukostmötet skulle jag egentligen tränat med Damla men hon var tvungen att ställa in i sista sekunden så då gick jag till SATS och sprang intervaller i 24 minuter, sprang 13km/h och 14km/h med 5 på lutning och så springer jag 1 min, vilar 1 min etc. Det var svin jobbigt men oj vad skönt det kändes efteråt.

Efter passet stannade jag kvar på Squeezed Up som finns på SATS Stureplan och så kom Daniel förbi på en mysig liten lunch. Vi satt och snick snackade om lite allt möjligt och precis när vi pratade om Lojsan och jag berättade hur imponerad jag är över hur hon lyckas pussla ihop livet så bra så kom hon inspringandes genom dörren och satte sig också och myste med oss en stund innan hon var tvungen att gå tillbaka till jobbet.

Senare den eftermiddagen kom Nadia förbi för att hjälpa mig visa upp hur mina baddräkter sitter på storbystade (jag har ju inte stora bröst längre)…. Så jag la upp en massa videos på min Instastory men sparade allt så att jag kan lägga in det igen ifall att någon missade det. Den här stylen funkar i varje fall utmärkt – så nu vet ni det!! Det var en till som satt väldigt fint.

Spenderade sedan kvällen i bil till Nyköping och sen…

Facetimeade jag med Dani som är och roar sig i New York. Hon hade träffat Foodgod kvällen innan (ni vet Jonathan, Kim K’s bästis) and I felt very jellly…. Sen va hon så gullig och sa typ 3 gånger att jag såg så himla fräsch ut. Det gjorde mig så glad. Jag vill ju verkligen komma i en great freakin form nu och är mer peppad än någonsin för ser verkligen skillnad och det känns jättekul!

När det blev lördag åt en jag en god gröt till frukost… Sen var jag ute och gick i två timmar i solen med Nadia innan det var dags för att hårt träningspass tillsammans med PT Patrick på Söder…

Jag var helt slut i armar och överkropp men riktigt stark i benen när vi gjorde jägarvilan i 5 hela minuter samtidigt som vi hade gummiband på låren och skulle pressa dem in och ut. Det var riktigt jobbigt men vi klarade det! Och det är så kul att se hur vi bara blir starkare och starkare…

Lojsan var grymt stark i lördags vilket var både kul och inspirerande att se!

Efter träningspasset åkte vi bort till Mahalo och åt lunch. Tjejerna tog en varsin smoothiebowl och jag körde på en Kniv-söder sallad. Den var supergod. Verkligen att rekommendera. Det var glasnudlar, jordnötssmör, koriander, avokado, edamame-böner etc.

Spenderade sedan kvällen hos Anna samtidigt som jag tog ut veckans cheat meal TACOS… Vi kollade på reality serier och pratade om livet som alltid. Det är så mysigt att vi bor så nära varandra och att hon bor i lägenheten jag först bodde i när jag flyttade till Stockholm. För den känns så hemma och så harmonisk och jag blir alltid jätteglad av att komma dit.

Söndag och en långpromenad i solen runt Djurgården medan jag pratade i hela två timmar med min barndomsbästis Moa. Köpte även med mig en te och en rawfood brownie på vägen vilket var så mysigt. Först tänkte jag hetsa min telefonbok och få någon att gå med mig på promenaden men sen kände jag, nä, så mysigt och bra för mig att gå själv också. Nu blev jag ju inte så själv eftersom att jag hade Moa i andra sidan luren men ändå.

Det var både varmt och fint väder i söndags…..

Jättemysig runda och mycket folk ute på.

När jag kom hem la jag mig i soffan och sträck-kollade på några avsnitt av Younger….

Sen gjorde jag lite vår i lägenheten precis som jag skrev om i tidigare inlägg. Nu saknas bara en stor maffig tavla här bakom soffan alternativt två mindre tavlor. Vad tror ni? Och har ni några bra tips på bra och fina tavlor? Hade helst velat ha något i plexiglas men kan fasen inte bestämma mig för vad jag vill ha för motiv. Help me out. Ge mig era bästa tips på bra sidor/ butiker med snygga tavlor och motiv.

Och ja, det var väl typ min helg… En väldigt lugn och ensam sådan, men det var precis vad jag behövde. För nu känner jag mig riktigt utvilad och redo för L.A imorgon! Där kommer det nog bli allt annat än lugnt och ensamt om vi säger så hehe.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna