Inlägg innehåller adlinks

Har äntligen anlänt till L.A och ett fantastiskt hotel som heter Fairmont och ligger i Santa Monica. Vi bor i en privat Bungalow precis vid poolen och har det hur bra som helst här borta. Jag älskar verkligen L.A mer och mer ju fler gånger jag kommer hit. Det bara växer i mina ögon.

Här ser ni vår mysiga lilla Bungalow, ser iofs mer ut som ett litet townhouse men det kallas Bungalow i varje fall hehe. Hotellet ligger precis vid Santa Monica beach så ser havet ifrån en av våra balkonger/ terasser vilket är mysigt. Så i eftermiddags satt vi och njöt av solnedgången nedanför…

Medans vi drack lite champagne som hotellet välkomnade oss med….

Min as snygga skjorta som man knyter nertill hittar ni här (klick!!) – Så otroligt fin att bara ha till ett par ljusa jeans och sneakers. Favoritoutfiten. Känner mig alltid snygg i det oavsett om man har en dålig hårdag eller ej haha.

Jag menar hur fint tillsammans?

Jeansen är härifrån (klick!) – de var dem jag hade häromdagen…

Bonnie har också anlänt till oss här i L.A. så nu är vi en härlig trio och jag har två assistenter/ extra händer som kan hjälpa mig med allt. Hur lyxigt? Ser verkligen fram emot våra dagar här borta nu. Ska bli så roligt att träffa lite vänner, käka på några av mina favorit-restauranger och bara fota en massa härligt content. Inspirationen bara flödar här borta i Kalifornien..

P.S. Glöm inte att komma med lite tankar och idéer på om det är något ni saknar/ vill veta mer om här i bloggen. Vill ni se något speciellt nu när jag är i L.A t.ex? Hit me up så ska jag försöka göra det ni önskar… Er ord är ju min lag, eller vad säger man?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna