Inlägg innehåller adlinks och reklam för Hannalicious for NA-KD

Shop the black beach dress here (click!)

Babes!!

Vi är online. Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att shoppa!!!!!

Min första badkollektion men mitt 4e designsamarbete tillsammans med NA-KD. Jag hoppas att ni kommer gilla den här kollektionen. Den står mig varmt om hjärtat och jag är så glad och stolt över den.

Shop the blue swimsuit with rouched bum here (click!)

Älskar denna stylen. Har man den i svart kan man garanterat ha den som en body till ett bar byxor när man går ut också. Vilket är fett snyggt eftersom man får en riktigt bra side boob i denna. Denna funkar tyvärr inte med större bröst, man kanske tror det men den är för liten i sidan vid brösten.

Shop this style here (click!)

Denna stylen däremot funkar bra med större bröst. Det kanske man inte tror men eftersom att man knyter den själv där bak. Denna kommer i fler färger men detta är nog min favorit. Denna är riktigt fin att ha under beach-klänningarna med.

Shop this style here (click!)

Här har ni side boob/ baywatch stylen igen. Så fkn snygg i baken, håller ni inte med? Bar dock en för stor storlek på just denna bilden. Jag har S i alla baddräkterna btw så ni vet. I mina bikinis (som jag inte visat er någon hehe… så har jag S i top och M i underdel)

Shop this burgundy style here (klick!)

Här är baywatch modellen i vinrött med.

SÅÅÅ FIN!

Shop this beach dress here (click!)

Länge leve det här fina mönstret och den här strandklänningen. Du kommer ju vara snyggast på IBIZA om du har den här – det lovar jag dig. Baddräkten jag har under är i samma färg som klänningen (vet ej varför den blev annorlunda på bilden). Vilket fall så är det väldigt fint att matcha just så.

Shop the fur shoes here (click!)

Allas favorit!!!! Fluff-skorna, jag älskar dom och jag hade på mig dom typ varje dag när jag var i Dubai. De är sköna och så pass fina att man både kan äta middag i dem och ha dem på stranden. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det bästa jag vet är plagg/ accessoarer som man enkelt kan använda flera gånger och bara styla lite annorlunda.

Shop the twisted swimsuit here (click!)

Sist men inte minst så vill jag bara visa er the twisted swimsuit. En av favoriterna men som tyvärr inte heller funkar bra på storbystade då man inte kan knyta den själv där bak då den är twistad runt liksom. Meeeen…..

Den absolut bästa stylen för en större byst är DENNA (klick!!!!) – finns i svart och vinröd…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna