Hej babes!

Vilken dag jag hade igår… Uppdatering om den kommer givetvis men först så måste jag berätta om min lördag här i L.A. Vi började dagen med frukost på mitt favoritställe Urth Caffé… Finns 3 stycken runt om i L.A. och vi åt på det i Santa Monica denna gången (det enda jag inte hade varit på innan).

Jag och Bonnie, en familjevän och guldklimt som hjälper mig med en del marketing och PR. Hon är så härlig. Jätteglad att hon är med oss här i L.A. Hon bor i Kanada vanligtvis men flög ner hit för att hjälpa mig med diverse.

Vi beställde en in en massa olika på Urth som vi delade på. Avokado-toast, gluten free cereals, salmon toast, Spanish latte, Chai te lattes osv. Deras chai te är sååååå smarrigt. Ni måste testa!

Efter frukosten åkte vi till Venice och åkte rollerblades och tandem cykel. Det var så läskigt i början eftersom att det var hundra år sedan jag åkte rollerblades men fy tusan vad kul det var. Måste införa tradition ”Rollerblades in Venice” varje gång jag åker hit. Så cheesy egentligen men hade verkligen så kul och sen är ju LA, LA och Venice, Venice och alla som rör sig där är ju så härliga med. Vilket gjorde de ännu roligare.

Älskar Venice, måste nästan åka tillbaka någon mer gång för att kika lite i butiker. Gillar att köpa solglasögon där. De har så många annorlunda och balla och jag är ute efter ett par sådana. Var b.la. inne på YSL igår på Rodeo Drive och hittade DE BALLASTE EVER. Ska visa er. För tror jag kommer köpa dem.

Stannade och fotade lite swim på vägen också hehe…

Mamma och Bonnie var så gulliga. Men snarare mer vingliga än jag haha…. Ångrade sekunden mamma satte sig på cykeln att jag gav henne min klocka så att jag ej skulle ramla och slå sönder den. För det kändes ju nästan osäkrare att hon hade den haha…

Efter äventyret i Venice så åkte vi till Abbot Kinney, ett område/ en gata jag aldrig varit på tidigare men som jag hört mycket om – och nu förstår jag äntligen varför… För WOW. Favoritområdet i L.A. typ. Älskade det. Det kändes så trendigt men fortfarande local och så fanns det hur många hälsoställen som helst. Även jättemånga gulliga, små butiker. Ni måste verkligen åka dit.

Här åt vi lite lunch/ snacks på ett ställe som hette Kreation. Superhälsohak, som hade allt möjligt roligt. Jag älskar ju sånna ställen så gick loss där inne. Köpte sallader, puddingar, smoothies och sist men inte minst….

Hälsosprutor…

Älskar konceptet, hälsospruta. Fanns en massa olika med, immunförsvarsstärkande, hangover cure, en för den yttre looken osv. Jag körde på en energizer, för var så trött efter Venice haha.

Det var väldigt mycket folk där så vi fick sitta på några stubbar utanför för vi hade inte bokat bord. Men det var också mysigt. Gick förbi så många gulliga hundar som man kunde titta på haha..

Spenderade sedan kvällen hemma i vår Bungalow. Köpte lite pizza och åt till middag på restaurangen bredvid och somnade tidigt. Går och lägger oss så tidigt här borta haha… Får se hur jag klarar middagen jag har inbokad ikväll..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna