Igår var jag på strålande humör och blev så där pirrig i kroppen när jag tänkte på hur det skulle vara att faktiskt ha den där accessoaren jag suktat efter ett tag. Så efter lite om och men åkte vi in till Rodeo Drive och så slog jag till och bestämde mig för att det fick bli en liten belöning till mig själv för att jag hela tiden fortsätter kämpa, utvecklas och tar mig framåt och faktiskt också gör allt detta helt på egen hand.

När jag gick ut från butiken slog det mig att jag precis gjort det där jag stod och drömde om när jag var mindre (handlat något från en av de fina butikerna på Rodeo). Jag minns så väl första gången jag var i Beverly Hills och på Rodeo drive och hur jag iakttog de uppklädda damerna som kom ut med påsar ifrån de dyra, fina butikerna som jag bara drömde om att en gång också handla i….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna