Inlägg innehåller adlinks

Kickade igång ännu en dag i L.A med en hike i hillsen. Hade på mig en sport top ifrån Forever 21, träningstights ifrån Nike och en träningsjacka ifrån Fashionablefit.

Älskar just den här sporttoppen, om jag någon gång gör en tränings-line så kommer jag garanterat göra en liknande. Den är jätte supportive och sitter sjukt bra. Det var även när jag hade på mig den här outfiten som en tjej ropade från andra sidan att hon älskade min outfit haha.

Efter hiken så åt vi frukost på restaurangen på Mondrian. Den var faktiskt riktigt mysig, en nice utsikt och bra mat. Kan verkligen rekommendera er att gå dit och äta även fast ni inte bor på hotellet.

När vi hade ätit frukost så checkade vi ut från Mondrian för att byta hotell igen. Har bytt hotell tre gånger nu haha. Jag gillar att byta hotell men nu tycker jag att det har blivit lite mycket. På vägen till vårt andra hotell stannade vi på Restoration Hardware. En helt MAGISK möbelaffär som jag dog för. Gillar ni inredning får ni inte missa det här stället och inte heller deras taktterass.

Det nya hotellet heter Le Meridien Delfina och ligger Santa Monica. Och det första vi gjorde när vi kom dit var att äta en härlig lunch i solen. Deras burrats sallad var supergod och jätte jättefräsch. Måste göra en egen hemma. Vattenmelonen, burratan, ruccolan och balsamicon var en helt fantastisk combo.

Outfiten för dagen såg ut så här…

Mina nya solbrillor från YSL, ett par jogging pants härifrån (klick!) och en crop top som är gammal. Skorna är också gamla och jackan kan ni hitta här (klick!).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna