Inlägg innehåller adlinks

Älskar det här träningssetet. 

Ni hittar byxorna här (klick!) och toppen här (klick!)

Och mina shades här (klick!)

En grej ni säkert inte vet om mig (sjukt att det ens finns något ni inte vet efter så här många år tillsammans haha). Men jag hatar att gå i butiker…. Jag älskar att internetshoppa men jag hatar att gå runt i fysiska butiker, testa grejer i provrum osv. Det finns bara en grej jag handlar i butik och det är snygga träningskläder.

Har blivit som besatt av just träningskläder och tycker att det är superkul. Jag älskar också att gå runt i träningskläder. Fick jag välja en outfit att ha på mig resten av mitt liv hade det varit ett par snygga träningskläder och sneakers.

Gillade verkligen det här setet.

Och solbrillorna är ju verkligen TO DIE FOR. Jag älskar dem. Är som besatt. Har på mig dem vid varje tillfälle som ges haha. Min nya favoritaccessoar att köpa är solbrillor. För några år sedan bar jag alltid samma solbrillor VARENDA DAG. För jag tyckte inte att jag passade i några andra men nu har jag verkligen vågat testa mina gränser och hittar hela tiden nya styles jag trivs bra i. Det är jättekul.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna