Ni lär vara så förvirrade just nu men igår så flyttade vi igen. Bara över natten dock. Vi har nämligen spenderat den hemma hos Bonnies kompis i Newport Beach. Här var min outfit for the day plus en skjorta. Jeansen hittar ni här (klick!) och sen är det en gammal body och ett par sneakers ifrån Nike som verkar slutsålda på Nelly där jag köpte dem.

Vi startade roadtrippen till Newport beach med frukost på Great White. Ett mysigt litet ställe i Venice. Hade sett deras blå acai bowls på Instagram så ville gärna testa den.

Så that’s what I did! Och så testade jag även deras scrambled eggs bowl. Den var så god! Förut kunde jag inte äta scrambled eggs till frukost men efter att Lojsan introducerade mig för scrambled eggs och feta ost så älskar jag scrambled eggs!

När vi kom fram till Newport Beach så besökte vi Bonnies kompis Erins studio. Hon designar brudklänningar och hennes märke heter Erin Cole. Det var kul att se hennes studio med tanke på att jag också designar kläder (gud det känns typ fortfarande lite konstigt att skriva det där men det gör jag ju faktiskt) haha. Det är bara så ovant fortfarande.

Efter att vi varit i studion så åkte vi hem till Erin och så satte jag mig och jobbade någon timme. Hade lite mejl att svara på och några blogginlägg att förbereda.

Sen bjöds det på en fantastisk ostbricka och rött vin.

Så mysigt!

Avslutade kvällen med framför den tända brasan med familjens ur gulliga hund…

Jag menar hur söt är den?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna