Igår spenderade jag eftermiddagen ute i Malibu på en vingård som heter Malibu Rocky Oaks. Kvällen innehöll tjejhäng, två hundar, en helt otrolig solnedgång, en massa gott vin och lite frukt och påskgodis.

Vingården ligger högt uppe på toppen av ett berg ute i Malibu och vart man än vände sig om/ tittade i huset så var det breathtaking views. Riktigt drömmigt. 

Och för att inte tala om vinet… Så gott!

OBS!!! Viktig OBS!! Ingen av dessa två bilder ovan är redigerade.

Om ni fick välja utsikt, hade vi valt hav eller berg? Jag hade hundra procent valt bergstoppar precis som här tycker det finns en viss peacefulness över bergstoppar som inte existerar någon annanstans. Vad hade ni valt och varför? Hade varit så kul att höra.

Jag låter dom här sista bilderna tala för sig själva bara..

Usch känns tungt att behöva åka hem imorgon…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna