Inlägg innehåller adlinks 

Det var med sorg jag skrev rubriken ska jag säga er…. Jag älskar L.A. och vill inte åka hem. Men ska inte ljuga – jag längtar ändå hem lite. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner liksom. Och kylan får jag väl inte riktigt klaga på för åker till Marbella en vecka efter att jag kommer hem.

Sista dagen i L.A bjöd givetvis också på hike. Denna gången i Los Liones. Har inte hikat förut men oj vad vackert det var. Riktigt riktigt jobbig var den däremot och jag och mamma sprang nästan hela vägen men det var det ju värt.

Man såg hela Los Angeles från toppen….

Malibu, Santa Monica, Downtown etc…

Sista boba drinken på Urth….

Kommer sakna <3

Har även hittat ett nytt favoritställe för frukost, brunch och lunch. The butcher, the baker and the cappuccino maker heter stället och ligger på Sunset Blvd i West Hollywood/ Beverly Hills.

De är kända för deras fantastiska colorful lattes. Alltså hur fin? De gör massa olika. Sen var det mysigt för det var mer häng än café också vilket var nice så jag och mamma satt kvar efter att vi hade ätit upp i ytterligare någon timme och bara pratade. Tycker annars det kan vara svårt att hitta café-häng ställen i L.A.

 

Här är en nice outfit jag hade en av kvällarna i L.A.

Kjol här (klick!) – Top här (klick!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna