Kom hem till Stockholm igårkväll och då var det bara att hoppa in i duschen, packa upp och gå och lägga sig. Och idag har jag haft fullt upp hela dagen med diverse olika ärenden. Först var jag hos min frisör Gabby Bangerhead och satte om håret och ljusade upp. Satt och jobbade medan hela tiden då det tog hela 4 timmar hehe. Men hur fräscht blev det?

// Got back to Stockholm last night. Jumped in the shower, finished packing up and went to bed because today I’ve had a hectic schedule and it’s getting worse tomorrow… But that’s what you gotta do when you have been away for a while. First off on today’s schedule was to visit the hairdresser. It took 4 hours but look how nice it came out //

Sen sprang jag bort till Daisy Grace för att göra om naglarna, trivdes så bra i mina röda naglar som jag haft senaste veckorna men testade något nytt och gjorde lite mer korallrött/ somrigt denna gången. Det syns inte riktigt på bilden då den är lite skevt redigerad, men ska visa er någon dag..

// After that I ran away to do my nails. I loved the red color I have been wearing the last couple of weeks but this time I wanted it to be a little bit more coral-ish. Which feels more like summer. The picture above doesn’t give the nails a fair finish but I’ll show you a better one later. They came out really nice //

Efter Daisy, ringde jag Dani och sa att vi MÅSTE ses. Hade ju inte sett na på typ en månad eftersom att jag var i Dubai, hon i New York och sen nu jag i L.A. Vi missförstod varandra lite på telefon bara.. Men det löste ju sig. Haha..

// When finished with my nails I called my best friend and told her that she had to make time to meet me for a coffee since we haven’t seen each other in such a long time //

Och så fick jag gosa lite med henne och Mini!

// Here she is! Together with her cute little dog Mini. So glad I got a couple of hours with those two… My favorites //

Tror faktiskt jag saknat att gosa med Mini mer än med dig Dani haha… Sorry…

// I think I have missed Mini more than you Dani… Haha //

Vi satt kvar i flera timmar, tror närmare 4 helt bestämt haha. Så beställde in lite snacks. Och så kom Ines förbi med. Till snacks blev det burrata och en liten chark variant. Burratan var sinnes! TIPS TIPS TIPS. Ska typ äta den imorgon också, ska på jobb-lunch där då.

// We sat at our favorite restaurant for 4 hours just talking, laughing and catching up. Then we orded some finger food. Burrata and chark platter. The burrata was AMAZING! //

När jag kom hem stod det en massa bud utanför dörren. Varpå ett superhärligt ifrån Ramlösa med en massa små buketter av vår-blommor som jag nu ställt ut över hela lägenheten.

// When I came back to my apartment there was plenty of packages outside of my door. I love the flower arrangement I got. Because it was all small bouquets of spring flowers which I now have placed all over my apartment. //

Avslutade den här dagen med intervaller, men kunde inte köra mer än i 20 minuter. Jag har ju då självklart överansträngt knäet istället för foten den här gången efter min härliga tränings – L.A resa. Har ju sprungit som en galning i både backar, betong och berg där borta i la-la-land så får ju skylla mig själv… Men men..

// Finished off the day with some sprints. But couldn’t do more than 20 mins since I’ve been running a little to much in L.A. hurting my knee a little bit. It sucks and I’m so mad I never learn. This happend the last time I went to L.A. as well. I mean what’s up with me and my running in L.A? Haha. Well well… //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna