Inlägg innehåller adlinks

Hej finisar! Vilket fantastiskt väder det är ute idag. Blir helt lycklig i hela kroppen och var tvungen att gå ut på en promenad runt Djurgården trots att jag egentligen hade det lite knappt om tid. Men oj vad det var mysigt. Pratade i telefon med min tjejkompis Filippa hela rundan…

// Wow what an amazing weather we have in Stockholm today. It’s crazy how much a little sunshine can do for your mood. I even had to go out for a walk around Djurgården even tho I didn’t really had time for it. But it was worth it because now I’ve got my daily those of sunshine //

Mina snygga boots hittar ni här (klick!) och jackan här (klick!)

My gorgeous boots you’ll find here (click!) and my jacket you’ll find here (click!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna