Har äntligen installerat mig i Spanien gott folk och här nere skiner solen. Det är lite kyligt men sitter man i lä, i solen så är det skönt. Vi startade dagen med lunch på Organic.

// Finally in Spain. Feels great to be here even tho it’s a bit cold. But if you do sit in the sun where it’s not windy it’s ok. But enough about the weather. What have we done today? Well basically just had lunch at a favorite spot of ours called Organic //

Visste inte alls var jag var sugen på efter flygresan då jag både mådde illa och kände mig trött men beslutade mig till sist för att köra på en nyttigare variant av en varm choklad samt en matcha bowl.

// Could not decide what to order since I felt a bit ill and tired after the flight. But then I ordered a healthy hot chocolate and a matcha bowl //

Ångrar valet at mat grovt (fortfarande 4h efteråt…..) Det var smaklöst och väldigt mäktigt och så kände jag att jag nog hade behövt något matigare.. Men men så blir det ibland.

// I still regret my choice haha. I felt like the matcha bowl didn’t taste much and was a bit to heavy. I also think I really wanted a proper meal as well. But whatever.. Shit happens when you party naked so to say.. //

Mitt sköna och supersnygga travel set som jag reste i hittar ni här (klick!) och skorna kan ni se vart de är ifrån i ovanstående outfitinlägg.

// My gorgeous travel set you’ll find here (click!) and the shoes you’ll find in the post above //

Älskar detta stället ändå dock!! Men blev faktiskt besviken på maten idag så vi får hoppas att det är lika bra som jag minns det nästa gång jag besöker det igen.

// Love this place tho. But fingers crossed that it will taste as good as I last remembered ut next time I go there…. //

NU: Bilåkning i Bergen (kuuuuul!)

// Now: A drive in the mountains //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna