Inlägg innehåller adlinks

Top here (click!) – Shorts here (click!) – Sunnies here (click!) – Bag Givenchy

Det bästa med den här looken är ju att shortsen och toppen inte sitter ihop och att man kan använda dem på andra sätt också. Jag är ju som ni vet lite extra förtjust i plagg man kan använda på olika sätt eftersom jag fort tröttnar på kläderna jag använder. Så det är ju verkligen en toppen grej!

// Best part about this look is that the top and shorts can be used separately. Don’t just love that? It’s really nice when you get tired of the clothing you wear a little bit to fast like myself hehe… //

Simpel, enkel och classy lunch-look om du frågar mig.

// Simple, easy and classy lunch-look if you ask me //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna