En grej vi förälskat oss i speciellt mycket här nere i Marbella är bergen och alla rundorna man kan springa där uppe. Och imorse på vår dagliga runda hittade vi en sjö uppe i bergen som var så himla fin.

// One thing we have felt in love with here in Marbella is the mountains and the running/ hiking opportunities they come with. This morning we found this incredcible beautiful lake hidden between the hills. It was so peaceful //

Jag menar kolla bara på den här bilden här ovan och hur fint det är med sjön. Det var en fantastiskt fin morgon imorse.

// I mean just take a look at the picture above. Breathtaking, right? //

Och pappa knäppte givetvis några bilder in action med haha. Han är faktiskt rätt bra på oförberedda bilder.

// And dad did capture some ”in action” shots of me and my mum. I don’t know how he does it //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna