Inlägg innehåller adlinks 

Pants here (click!) – Top here (click!) – Shoes Born in Stockholm – Sunnies Venice Beach

Det här är den perfekta Ibiza looken som jag kommer ha med mig i högsta hugget till just Ibiza i sommar. Vi har ju bokat en resa dit samma gäng som förra året i år igen och det ska bli så kul. Hade det så jäkla nice sist och är inte orolig att det kommer bli sämre i år.

Det är skönare och luftigare än man tror att strosa omkring i ett sådant här set faktiskt. Jag har inte ägt ett förut men blev positivt överraskad. Så fint är det med.

Nu ska vi iväg till Furengirola, ta en fika någonstans och sen kolla på en sista lägenhet. Åker hem till Sverige imorgon igen och har då tre fullspäckade dagar framför mig innan helgen. Blev precis inbjuden till att åka ner hit till Spanien igen fast till Barcelona nästa vecka men jag känner verkligen att jag varken orkar eller hinner med. Man kan inte tacka ja till allt, så är det bara. Jaja, vi hörs av sen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna