Som vanligt varje måndag så kommer min helg i bilder. Och idag blir det extra långt. Kul va? Vi börjar med min fredagsmorgon. Var så duktig och tränade hela två pass. Först körde jag grit strenght med Moa och sedan hade jag ett PT-pass med Damla. Var lagom trött i kroppen efteråt. Men imponerad. Jag har länge hatat grit passen för att jag tyckt att de varit så himla jobbiga och jag känt mig så dålig för att jag inte klarat av det. Men för en gångs skull klarade jag hela passet, kände mig så duktig!!!

Skyndade hem och mötte upp Filippa för en fika på Broms.

Hon var uppe i Stockholm över dagen så var väldigt glad att vi hann ses en snabbis.

Hade sedan ett lunch-möte med Ideal of Sweden på Broms för att planera inför idag (har fotat med dem hela dagen idag).

Efter det mötte jag upp Dani för att välja ut några solglasögon inför ett annat samarbete som sätter igång i veckan och sen skyndade jag bort till…

Bistro Linné där som här snyggingarna satt och solade sig med ett varsitt glas rosé!

Det var ju helt otroligt väder i fredags!!

Som ni ser ovan satt jag till och med i tunt linne….

Hela Stockholm och Strandvägsslingan glittrade och uteserveringarna var fyllda med sprudlande energi och snygga människor som drack bubbel.

Men sen ändrades den härliga och glada energin till något helt annat när jag fick höra de tragiska nyheterna om Tim/ Avicii och efter det har jag känt mig sjukt tom hela helgen. Och faktum är att jag är helt chockad över hur berörd jag blivit. Det känns bara så sjukt att jag som inte haft någon relation alls med honom har varit ledsen, gråtit otaliga gånger och känner mig tom. För jag känner typ inte att jag har någon rätt till det. Någon rätt till att känna mig ledsen över att någon jag inte känner lämnat oss alldeles för tidigt. Men jag kan inte hjälpa det.

Jag var på hans allra sista konsert på Ibiza där för två år sedan och hela konserten var ren och skär eufori. Har nog aldrig känt mig så lycklig under en konsert som jag gjorde där och då. Atsmosfären, publiken, energin. Man ville liksom aldrig att det skulle ta slut.

Och när jag tänker tillbaka på fler sådana här euroforiska stunder i mitt liv så slår det mig att hans musik och speciellt låten Levels helt sjukt nog funnits i de flesta av dessa stunder.

Vi kommer aldrig att glömma Tim/Avicii och jag hoppas att han både ser och får känna all kärlek hela världen vill ge honom dig vart han än är just nu. Det är otroligt fint att se att han har berört hela vår värld med hans musik och att den kommer leva vidare föralltid.

Fredagen fortsatte i varje fall med middagsbjudning hemma hos Dani.

Hon stod för matlagningen och jag för pre-snacks och salladen.

Vi hade nämligen bestämt middag med Sami och Nicklas, två killkompisar.

Vi hade det så trevligt så bestämde oss för att gå ut för en drink också.

Det slutade inte med en drink. Men det var sån ovärd utgång, för hade inte ens kul. Var bara mycket folk och alldeles för fulla människor och sen hade jag på riktigt jättesvårt att dansa och vara glad när alla klubbarna spelade Avicii.. Jag blev bara ledsen..

Lördag och jag bestämde mig för att åka ut till mina kusiner i Täby. Min farmor och farfar var nämligen där för att vara lite barnvakt så passade på att träffa allihopa. Det är så mysigt att se sina kusiner växa upp. Längtar tills de kommer vilja komma och hälsa på mig och sova över hos mig för att de ser upp till mig och vill att vi ska äta middag ute och typ gå på stan. Precis som jag kände med min faster när jag var yngre och hon bodde här i Stockholm och jag och min syster älskade att åka hit och äta på Taco Bar och gå på stan och shoppa eller äta glass i Gamla Stan med henne.

Satt ute i solen…

Hjälpte farfar att översätta några instruktionsblad från engelska till svenska.

Och myste med Hilton!

Sen åkte jag och farmor och kusinerna till Täby Centrum och köpte årets första glass.

Så gott! Testade en protein glass som var as god!!

På kvällningen mötte jag upp Moa och hennes kompis Anastasia för en promenix runt Djurgården. Vi stannade även till på Broms (den som räknar ut hur många gånger jag satt min fot på Broms denna helgen får ett pris… haha) för en kvällskaffe. Så mysigt. Vi försökte se spontana ut men ska jag vara ärlig så såg det ju mest ansträngt ut hahaha…

Den här bilden blev mycket härligare.

Man skrattar alltid med Moa <3

Gick sedan hem till mig och så gjorde jag min special-sallad till tjejerna, tände lite ljus och så kollade vi på Avicii dokumentären tillsammans. Hade inte sett den förut. Och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det hela är så tragiskt <3

 

Söndag, sol och en morgonpw med Dasha. Sen bjussa jag gullisen på frukost eftersom att hon fyllde år i veckan. Vi åt på Greasy Spoon. Har ni varit där? Kan varmt rekommendera det stället. Allt var verkligen jättegott. Tips är att gå dit i tid om ni vill besöka det på helgen däremot, det kan bli långa köer. Precis som på Pom och Flora.

Efter frukosten satte jag mig på Brillo med dom här jäntorna b.la.

De åt lunch och jag drack en kaffe för var fortfarande proppmätt efter min och Dashas brunch.

Satt kvar i flera timmar men sedan blev jag och Nadia sugna på glass trots att vi frös.

Så då gick vi till Lejonet och BjörnenStrandvägen och unnade oss en varsin glass.

Resten av kvällen/ eftermiddagen blev det lite bästis-tid med Dani.

Vi drack te och pratade om djupa saker…

Avslutade myset med ansiktsmask som gav mig glow inför dagens plåtning och en hejdå puss till Mini.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna