Tänkte det kan vara lite kul med lite BTS shoots ifrån gårdagens plåtning som jag gjorde tillsammans med Ideal of Sweden, inte sant? Däremot är mina photoshop skills inte de vassaste så jag hoppas ni är ok med bilderna trots de fula svarta prickarna jag fått sätta ut på diverse ställen hehe. Får nämligen inte visa något av skalen vi fotade. Vad det är vi fotade för kommer jag att berätta i en vlogg som kommer ut imorgon eller på torsdag. Spännande va?

Det är inte så glammigt som man kanske tror att vara ”modell” för en dag. Fy tusan vad jag inte hade velat jobba som det. Så stressigt, påfrestande och jobbigt haha. Frös gjorde jag också. Kände mig helt utmattad när jag kom hem. Höll igång från 06.30 till 17.30 igår och då fotade vi egentligen bara 4-5 looks.

Men det var självklart kul också!! Jag ska inte ljuga. Men ofta tror jag att ni uppfattar det som så mycket härligare och roligare än vad det faktiskt är. Oftast är det ju bara extremt stressigt eftersom att man åker från en location till en annan. Byter om i en bil osv..

Längtar tills ni får se resultatet, tror det kommer ut om ca 2-3 veckor…

Men den som väntar på något gått..

Någon som vågar gissa vad vi har fotat?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna