God morgon!

Äntligen är jag ikapp med mejlen och mötena jag missat efter att ha spenderat senaste veckorna utomlands. Så nu kommer äntligen bloggen hamna i fas igen med. Vet att den har fått ligga lite efter och det ber jag om ursäkt för men lovar en massa uppdatering nu. Vi börjar med min tisdagskväll som jag spenderade ute på Djurgården på mitt första event på hur länge som helst.

Med dom här pinglorna till bords….

Det var Miranda Kerr och KORA cosmetics som bjöd in till event ute på Rosendahls Trädgård. Vilket är typ det mysigaste stället i Stockholm, älskar Rosendahls. Minns ni att jag hostade mitt absolut första event för ett år sedan där ute?

Jag har tackat nej till hur många event som helst på senaste då jag känt mig lite obekväm över att vistas i just den miljön. Jättekonstigt men tror det har med och göra att jag känt att jag inte haft energin för att orka vara trevlig, härlig och glad hela tiden så då har jag istället tackat nej för att kunna gå hem och kura upp mig i soffan och få den där egentiden med lugn och ron. Men eftersom att jag visste att mina två närmsta tjejkompisar skulle på det här eventet så följde jag med och jag är så glad att jag gjorde det för så farligt var det inte trots att energinivån inte var av den högsta graden. Men förstår ni lite vad jag menar? Jag har nämligen kommit underfund med att jag hellre tackar nej till en middag än att sitta med resten av sällskapet och dra ner stämningen för att jag inte känner mig på topp.

Men åter till eventet…

Vi åt en vegetarisk middag som var otrolig!

Och så pratade jag ikapp med alla dom här gullisarna. Det är så mysigt att jobba i samma bransch som sina nära vänner. Det gör allt lite lättare och lite roligare tycker jag och vet jag att dom också ska på samma event som jag så känns allt genast mycket bättre och roligare.

Här var varmrätten, getost, hasselnötter och spetskål (lovar er att det var tusen gånger godare än det låter). Getosten var så där perfekt också. Kan ha lite svårt med det ibland.

Tack för ett mysigt middagsevent!

Så glad att jag tog tjuren vid hornen och faktiskt följde med. Det är så man utvecklas som människa. Man behöver faktiskt inte alltid vara topp. Det är okej att gå igenom olika faser i livet. Och ta sig tid för att utforska sig själv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna